Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Doelmatig internet

Elke organisatie wil zich richten op zijn kernactiviteiten. Daarbij is internet onmisbaar. Inefficiënt gebruik van internet kost organisaties echter veel geld. Uit onderzoek blijkt dat 64% van de medewerkers dagelijks niet-werkgerelateerde websites bezoekt (bron: salary.com). Bekijk de mogelijkheden van doelmatig internet binnen uw bedrijf.

Uw medewerkers op internet

Iedere organisatie heeft eigen regels en opvattingen over gebruik van internet zowel zakelijk als privé. Uit onderzoek blijkt dat regelmatig online ontspannen goed is voor de productiviteit binnen een bedrijf terwijl in de zorg zoals begeleid wonen, juist strikte bescherming nodig kan zijn. In de recreatiesector kan dat weer anders zijn. Normaliter zijn er grenzen aan internetgebruik, ook inhoudelijk. Hoe gaat u daar mee om?

Bescherm uw systemen en data

Er zit ook een veiligheidsaspect aan het gebruik van internet. Zijn uw bedrijfsdata en systemen goed beschermd? Niet alleen in verband met privacywetgeving, maar ook om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Kunnen uw gebruikers veilig surfen? Zijn uw gebruikers op het wifi veilig?

Veilig met Kliksafe Company

Kliksafe Company bestaat uit een systeem dat binnen uw organisatie wordt geïnstalleerd. Dit beveiligt het lokale netwerk van uw organisatie tegen externe risico’s en geeft u grip op internetverkeer op uw netwerk. Daarnaast bevat Kliksafe Company een geavanceerd internetfilter. Het analyseert de inhoud van opgevraagde webpagina’s en beschermt tegen de onveilige content. Het filter is per gebruiker of groep flexibel in te richten. Met de monitoring houdt u zicht op het internetgebruik binnen uw organisatie.

Zo werkt Kliksafe Company

Kliksafe Company bestaat uit een firewall die binnen uw onderneming wordt geïnstalleerd. Dit is een systeem dat het lokale netwerk van uw bedrijf beveiligt tegen externe risico’s. Daarnaast bevat Kliksafe Company een geavanceerd internetfilter. Het analyseert de inhoud van opgevraagde webpagina’s en beslist of deze al dan niet getoond mogen worden. Het filter is per gebruiker of groep flexibel in te richten.

Regel veilig internet in uw bedrijf

Kliksafe Company wordt binnen een dag in uw organisatie geïnstalleerd. Het dagelijks internetgebruik wordt zo min mogelijk gehinderd.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen bespreken.

Vul hier het contactformulier in voor een Kliksafe-consult. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen bespreken.

Contact

Waarom Kliksafe

  • Maatwerk
  • Autoriteit
  • Deskundig