Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Functionaliteiten

Met Kliksafe Company heeft u grip op uw internetomgeving, zijn uw medewerkers veilig online en uw data en systemen beschermd

Kliksafe Company

Complete rapportage

Rapporten geven inzicht in alle internetactiviteiten op uw netwerk. Desgewenst worden deze automatisch gegenereerd voor de verschillende belanghebbenden. Er zijn heel veel voor gedefinieerde rapportsjablonen beschikbaar en altijd naar wens aan te passen.

Centraal management

Centraal management stelt uw systeembeheerder in staat om op één dashboard meerdere installaties van Kliksafe Company op verschillende locaties te beheren.

Anti-spam & anti-malware

De anti-spam en anti-malware functies zorgen ervoor dat uw mailverkeer wordt beveiligd tegen spam en virussen.

Applicatiecontrole

Via applicaties als Skype en WeTransfer kunnen bestanden worden uitgewisseld. Met Applicatiecontrole kunt u bepaalde applicaties blokkeren om ongewenst internet gedrag te voorkomen. Deze vorm van controle staat bekend als Deep Packet Inspection of Layer7 Filtering.

Firewall

Kliksafe Company voorziet in een uiterst professionele firewall en is voorzien van de laatste technologische features, zoals IPS (Intrusion Prevention System), IDS (Intrusion Detection System) en VPN (L2TP, IPsec, SSL). De firewall biedt naast de traditionele regels voor toegang ook een uitgebreide keuze in al of niet te blokkeren applicaties (Layer 7 filter). Wilt u bijvoorbeeld Skype blokkeren voor bepaalde groepen? Met de firewall is dit eenvoudig in te stellen. Met de VPN-functionaliteit kunt u regelen wie wanneer van buitenaf contact kan maken met uw netwerk en wat diegene daar mag doen. VPN wordt toegepast voor bijvoorbeeld veilig thuiswerken.

Link loadbalancing

Als u beschikt over meerdere internetverbindingen, dan maakt Kliksafe Company het mogelijk om de totale bandbreedte optimaal te benutten. Bij uitval van één van de verbindingen kan het internetverkeer automatisch worden omgeleid naar andere verbindingen, zonder dat uw internetgebruikers daardoor gehinderd worden.

Blokkering van anonieme proxy’s

Anonieme proxy’s worden misbruikt om filters te omzeilen. Ze worden onder meer gebruikt om ongewenste inhoud te vermommen als iets onschuldigs. Kliksafe Company voorkomt dat deze anonieme proxy’s bereikbaar zijn.

Optimalisatie van bandbreedte

Iedereen wil een vlotte internetverbinding. Maar een enkele gebruiker kan de snelheid onbedoeld verstoren. Kliksafe Company draagt zorg voor een goede verdeling van de beschikbare bandbreedte en minimaliseert de gevolgen voor andere gebruikers tijdens activiteiten van zware bandbreedtebelasting, zoals streaming media (waaronder video) en bestandsuitwisseling, zonder deze te blokkeren.

Blokkeren van P2P bestandsuitwisseling

P2P staat voor Peer-to-Peer, oftewel een verbinding tussen twee punten. Een bekend voorbeeld is Bittorent. P2P bestandsuitwisseling betreft vaak het illegaal downloaden van films of ander materiaal met copyright. Deze downloads nemen meestal veel bandbreedte in beslag, waardoor dat ten koste gaat van de beschikbare snelheid voor andere gebruikers van uw internetverbinding. Bovendien worden met deze downloads nogal eens virussen binnen gehaald. Kliksafe Company geeft u controle over applicaties die gebruik maken van P2P-bestandsuitwisseling.

Controle op sociale media

Kliksafe Company stelt u in staat grip te krijgen op het gebruik van sociale media. Bijvoorbeeld (bepaalde) sociale media blokkeren, afbeeldingen blokkeren, Facebook-posts blokkeren, 18+ content blokkeren bij Twitter.

Gedelegeerd filtermanagement

Met gedelegeerd filtermanagement (SWURL) stelt u bepaalde medewerkers in staat om gezamenlijk lijsten bij te houden van sites die geblokkeerd of juist toegestaan moeten zijn. Een wijziging is binnen enkele minuten actief binnen het filter.

Tijdquota

Tijdquota stellen u in staat flexibel om te gaan met uw regels voor gebruikers of groepen gebruikers, afhankelijk van een bepaald moment of tijd. Deze functie biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om ruimere filtering toe te passen tijdens de lunchpauze.

Https-filtering

Veel websites gebruiken https als veilige verbinding voor het versturen van vertrouwelijke informatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bankapplicaties. Maar https wordt ook gebruikt om ongewenst verkeer versleuteld te versturen (dus onderweg onleesbaar, en niet te filteren door een gewoon filter). Sites met pornografische inhoud gebruiken bijvoorbeeld steeds vaker https. Met Kliksafe Company kunt u ervoor kiezen ook dit verkeer te filteren.

BYOD-ondersteuning

BYOD staat voor Bring Your Own Device. Steeds meer medewerkers nemen hun eigen notebook, tablet of smartphone mee naar het werk. Daarom biedt Kliksafe Company BYOD ondersteuning. De BYOD-ondersteuning garandeert dat ieder apparaat dat verbonden is met uw WiFi-netwerk gefilterd en beschermd is. Of het nu is gebaseerd op het besturingssysteem iOS, Android of Windows (afhankelijk van de netwerkconfiguratie).

Waarom Kliksafe Company

  • Maatwerk
  • Autoriteit
  • Deskundig