Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Geavanceerde filtering

Een internetfilter bepaalt of een opgevraagde webpagina al dan niet getoond mag worden aan de gebruiker – op basis van vooraf bepaalde criteria. Kliksafe hanteert een quattro-systeem dat bestaat uit vier componenten die zorgen voor een filterresultaat van ruim 99%.

Het quattro-systeem uitgelegd

Whitelist

Dit is een lijst met gescreende websites die dagelijks wordt bijgewerkt. Dit zijn websites die niet gefilterd hoeven te worden, zoals cloudapplicaties, bepaalde webshops, bankieren, zorginstellingen, overheid en andere nuttige websites. Websites op de whitelist worden altijd doorgelaten.

Blacklist

Op deze lijst alle staan websites die niet toegankelijk zijn, zoals pornografische websites, websites van cybercriminelen of illegale websites. Ook deze lijst wordt dagelijks bijgehouden. Websites op de blacklist worden nooit doorgelaten.

Content analyse

Websites die niet op de white- of blacklist staan, worden real time gescreend op basis van woorden, woordcombinaties, kleuren, bewegingen, links, categorieën, titels, afkomst etc. Pagina’s met dagelijks wisselende content worden dynamisch gescreend.

Content modification

Content modification zorgt ervoor dat bepaalde technologieën geforceerd worden voor bepaalde zoekopdrachten. Bijvoorbeeld Safe Search. Dit verbetert de veilige zoekresultaten.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen bespreken.

Contact