Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Ik was eigenlijk… Irma

#Binnenkijken bij Kliksafe

Geplaatst op 1 oktober 2020

Ze verruilde een schoenenwinkel voor de klantenservice van Kliksafe. Bij ‘schoenenwinkel’ zie ik gelijk prachtige pumps, torenhoge hakken, stoere veterschoenen, bruine rijglaarzen enzo voor me. En denk: dat je daar weggaat! Maar voor Irma was het tijd. En nu heb je haar misschien weleens aan de telefoon gehad. Ze helpt jou met liefde bij al je vragen en problemen. Irma: lief, blond, zacht, blij, zonnig. Hoe kwam ze bij Kliksafe? #interviewmetirma

Wat deed je voordat je bij Kliksafe kwam? 

Voordat ik bij Kliksafe kwam, werkte ik jarenlang in een schoenenzaak: Wieten Schoencomfort in Zwolle. Wieten is een familiebedrijf en is gericht op comfortschoeisel (oké, klinkt niet echt als hoge hakken). Ik heb daar 7 jaar en 9 maanden gewerkt.

Hoe kwam je terecht in de schoenenwinkel? 

Ik was al een tijdje aan het solliciteren naar een fulltimebaan in de detailhandel. Via via kreeg ik toen de tip om een vacature in een krant te bekijken voor een schoenwinkel in Zwolle. En een paar weken later stond ik mensen te helpen aan een paar mooie schoenen! Ik kende de winkel overigens al, omdat mijn opa en zus er altijd al schoenen kochten. 

Heb je een passie voor schoenen? 

Ja! Nou moet ik wel zeggen dat dat ‘vroeger’ wel meer was dan nu. Dat komt doordat ik, sinds ik me bewust ben van mijn maat, nu veel minder pas. 
Voordat ik bij Wieten begon, droeg ik maat 39. Toen ik daar begonnen ben, kwam ik erachter dat het maat 41,5 moet zijn, maar met een hele smalle leest (die 41,5 was dus altijd al mijn echte maat, hoe bizar!). Na een paar maanden nog eens maat 39 geprobeerd, maar dat was geen pretje meer. 

Heb je zelf ook 100 paar schoenen? 

Hahaha, nee echt niet. Als ik alles ga tellen, kom ik denk ik op rond de 30 paar. Waarvan ik misschien 5 of 10 paar daadwerkelijk veel draag.

Wat zijn je lievelingsschoenen? 

Als in ‘categorie’, dan kies ik sandalen. Verder kies ik het liefst voor een stevige, comfortabele schoen met goede pasvorm en natuurlijk moeten ze ook leuk zijn om te zien.

En toen kwam je bij Kliksafe werken…

Ik ben bij Kliksafe terecht gekomen via collega Heline. Ik volgde haar op social media en toen zag ik een vacature van Kliksafe voorbijkomen. Op de website een aantal blogs gelezen over het bedrijf en ik dacht: hé, dat lijkt me een leuk bedrijf, daar zou ik best willen werken. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gesolliciteerd. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb, want het is zo’n gave baan!

Wat doe je bij Kliksafe? 

Ik ben medewerker servicedesk op het klantcontactcentrum. Dus ik behandel alle (vooral technische) vragen van klanten.

En toen je klein was, wat wilde je toen worden? 

Kapster. Ah, maar dat ben ik niet geworden. Ik heb best snel last van eczeem en dan is kapperswerk niet echt bevorderlijk voor de handen.

Wat is er zo leuk aan je baan bij Kliksafe?

De veelzijdigheid van klantvragen, je raakt nooit uitgeleerd. Vragen en problemen zijn telkens weer anders, dat maakt het werk mooi. En het team van Kliksafe is gewoon superleuk!

Wat vind je van Kliksafe als werkgever? 

Het is een fijne organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng, dat is prettig. 

Overeenkomst tussen Kliksafe en een schoenenwinkel? 

Zeker! Je blijft service verlenen aan de klant. Het grote verschil is wel dat je bij Kliksafe geen face to face connectie hebt. Het is altijd per mail of telefonisch.

Irma en de boterkoek

Dan nog een belangrijk punt over Irma: op de foto zie je haar met een boterkoek (je ziet maar een klein stukje). Waarom? Irma: “Met de boterkoek wilde ik aanduiden dat bakken een favoriete hobby van mij is. Voornamelijk het opeten van het baksel, of het uitdelen haha. De motivatie van het bakken zit 'm dus ook in de liefde voor eten 😉! In de boterkoek had ik speciaal 'Kliksafe' gegraveerd. Helaas zie je dat bijna niet. Maar: daarna heeft het hele KCC er lekker van gesmuld!”

O ja, hadden ze nu wel of niet hoge hakken bij Wieten?

Zeker! Echte Maximahakken 👌. Al wordt dat wel steeds minder. Met comfortschoenen kunnen ze de

klant veel beter bedienen, dus kozen we voor meer keus daarin. En onderschat comfortschoenen niet 😉. Tegenwoordig is de keus daar enorm in, en worden de leukste en meest vrouwelijke modellen op de markt gebracht.

Zo leuk!

Irma noemt nog een grappig voorval. Die is te leuk om de Facebook-post niet te plaatsen. Er kwam eens een mevrouw voor pantoffels, die net een mooi pakje had gekocht. Irma hielp haar. Toen ze rondkeek, zag ze schoenen die exact bij haar nieuwe pakje matchten! Wat ging ze blij de deur uit. 

Over de auteur:

Hanneke is medewerker marketing & communicatie. Ze werkt al vanaf 2004 bij Kliksafe. Hanneke houdt van lezen en zingen. Ze schrijft graag, en kan eindeloos bellen met zussen. Als ze de eerste zonnestralen voelt of een vlinder ziet, is ze dolblij. Ze is graag thuis en bakt daar de lekkerste dingen.

Wij zijn Kliksafe

Wat we het allerbelangrijkst vinden: online veiligheid voor jou en je gezin. Daarom geven we tips over zo ongeveer alles wat met internet te maken heeft. Ook leveren we verschillende filterproducten. Zodat je zelf kan bepalen wat je wel en niet ziet. Ook veilig online zijn? Ontdek de voordelen.

Reageren?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Voor onze blog hanteren we deze huisregels.

Ontvang gratis tips en blogs

Elke 6 weken tips over online risico’s, mediaopvoeding en games.

Deel dit bericht op: