Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Over de Familiedagen

#Binnenkijken bij Kliksafe

Geplaatst op 14 januari 2019

De Familiedagen in Hardenberg en Gorinchem

Er is mij gevraagd iets te schrijven over de Familiedagen. Voor velen vertel ik niks nieuws, maar niet iedereen weet wat het is. En aan diegenen ga ik vertellen wat de Familiedagen zijn. Het is lastig om op papier uit te leggen hoe leuk het is, maar ik ga het toch proberen. Zowel vanuit de kant van de bezoeker, als vanuit de kant van ons - als standhouder.

Voor de bezoeker
De Familiedagen -het woord zegt het al- zijn voor de hele familie, dus jong en oud. Je komt er ook echt mensen van alle leeftijden tegen. Op de site van Familiedagen staat deze omschrijving: “Genieten van een gezellig en betaalbaar dagje uit met uw hele familie? Kom dan naar Familiedagen! Doe mee met diverse activiteiten, bezoek een ruim aanbod aan winkels en bedrijven en geniet van het muzikale podiumprogramma, dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Ontmoet gelijkgestemden en proef de gemoedelijke sfeer van Familiedagen; hét evenement voor de gereformeerde gezindte.”
De Familiedagen worden twee keer per jaar gehouden, in het voorjaar in Hardenberg en later in het jaar in Gorinchem. Altijd in een schoolvakantie, zodat iedereen de kans heeft om erheen te gaan.

Hoe ervaren wij Kliksafers de Familiedagen
Als organisator van beurzen stuur ik een mailtje rond naar de collega’s met de vraag wie er op de Familiedagen wil staan. En altijd reageren de meesten enthousiast: “Dat wil ik wel!”. Voor ons is het een mooie gelegenheid om contact te hebben met onze klanten en ook om nieuwe contacten te leggen. Het is echt heel leuk om al die vrolijke en blije gezichten te zien, maar ook om je klanten eens persoonlijk te zien en te spreken. Als medewerkers van het klantcontactcentrum bij Kliksafe hebben we alleen telefonisch contact - en nu zie je een gezicht bij de persoon! Wij zorgen dat we er ’s morgens op tijd zijn en we zetten alles in de stand klaar om de dag tot een succes te maken. We beantwoorden vragen, helpen klanten, verkopen nieuwe abonnementen, of maken gewoon een praatje voor de gezelligheid. Aan het eind van de dag zien we mensen met een tevreden gezicht richting huis gaan. Daar doen we het voor!

Wat er allemaal te doen is
- Je kunt allerlei stands bezoeken, vooral op het gebied van mode, wonen, ondernemerschap, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning, vakantie en muziek.
- Er is kinderopvang, zodat je even lekker rustig kunt winkelen of langs een van de podia kunt gaan
- Voor kinderen is het een feest: er is kinderanimatie voor alle leeftijden. Denk aan springkussens, legobouwen, knutselen, maar ook een vossenjacht en nog veel meer.
- Laat je adviseren en volg leuke workshops tijdens één van deze dagen. De vernieuwde pleinen, diverse podia en het kindervermaak vullen elkaar feilloos aan.

En: tijdens dit alles kun je onbeperkt gratis eten en drinken.

Wat kost een kaartje?
- 0 t/m 4 jaar: gratis
- 5 t/m 12 jaar: online € 8,50/aan de kassa € 10,-
- Volwassenen: online € 13,50/aan de kassa € 15
- 65+: online € 8,50/aan de kassa € 10,-
- Familiekaart: online € 37,50/aan de kassa € 40,-

Een familiekaart geeft toegang voor 2 volwassenen en 3 kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Wat krijg je hiervoor?
Een hele dag vermaak voor jong en oud, waarbij je onbeperkt gratis eten en drinken hebt. Een leuk en betaalbaar uitje dus!

Lijkt het je ook zo leuk? Denk er even over en dan: wie weet, ontmoeten wij elkaar daar. Ik verheug me er al op om kennis met je te maken.

PS: Neem alvast een kijkje op de website van Familiedagen. En: houd je mailbox in de gaten, want we hebben voor onze klanten een mooie aanbieding!

Dorien
Over de auteur:

Ze werkt op het klantcontactcentrum, en dat doet ze met hart en ziel. Daarnaast organiseert ze de deelname aan beurzen, het promotiemateriaal en is ze vast contactpersoon voor de partners: veelzijdig en kleurrijk, dat is Dorien.

Reageren?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten