Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Komt een vrouw bij de h@cker

#Nieuws #Online risico's

Geplaatst op 4 december 2018

Maria Genova schreef weer een razend interessant boek: Komt een vrouw bij de h@cker, over cybercrime en identiteitsfraude. Net als haar eerdere boek, Sexy selfies, gaat Genova in op een groot maatschappelijk probleem: online veiligheid. Ze neemt je mee als lezer op haar zoektocht naar een hacker, en laat tegelijk zien hoe het in Nederland gesteld is met je veiligheid op het internet. 

In plaats van een recensie, hebben we dit keer een sketchnote gemaakt van het boek, we zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Komt een vrouw bij de h@cker

Over de auteur:

Nelleke werkt op de afdeling marketing en communicatie bij Kliksafe. Ze houdt van schrijven, lezen, snowboarden, muziek en reizen. Snapt niks van proxyservers en dat soort dingen, en op haar kantoor hangt de muur vol met vellen papier. Met quotes, met tekeningen: alles wat inspireert en motiveert.

Wij zijn Kliksafe

Wat we het allerbelangrijkst vinden: online veiligheid voor jou en je gezin. Daarom geven we tips over zo ongeveer alles wat met internet te maken heeft. Ook leveren we verschillende filterproducten. Zodat je zelf kan bepalen wat je wel en niet ziet. Ook veilig online zijn? Ontdek de voordelen.

Reageren?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Voor onze blog hanteren we deze huisregels.

Ontvang gratis tips en blogs

Elke 6 weken tips over online risico’s, mediaopvoeding en games.

Deel dit bericht op: