Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Serviceweb is wel goed bereikbaar.

Grote schoonmaak op je pc

Geplaatst op 17 mei 2017

Deze blog is door 625 mensen gelezen.

Herken je dit?
Er gebeuren ineens vreemde dingen op je pc. Bijvoorbeeld:

-     Je opent je browser en krijgt een andere startpagina met allerlei reclames.

-     Er verschijnen allerlei pop-upschermen in beeld, zelfs als je je internet hebt afgesloten. Dit kan een teken zijn dat er malware op de computer staat. En dan ben je niet blij.

-     Een andere vorm van malware kan zijn dat je computer traag wordt. Je opent bijvoorbeeld een programma dat eerder snel opstartte, maar nu heel langzaam geopend wordt. Dan kan het zijn dat er een malwareprogramma op de achtergrond actief is (dat veel rekenkracht vraagt, waardoor de pc bijna geen kracht over heeft om het programma te openen).

Wat kun je eraan doen?
Wij weten raad en kunnen je helpen! Speciaal voor dit soort problemen hebben we beveiligingsexperts die je pc weer terugbrengen in perfecte staat. Het is een online dienst, die je pc of laptop opschoont. Je pc blijft gewoon bij je thuis staan en wordt op afstand nagekeken. Handig: je hoeft er de deur dus niet voor uit.

Hoe werkt het?
1. Veiligheidscheck
Een ESET-beveiligingsexpert controleert de status en gezondheid van je computer, door het uitvoeren van een zogenaamde securityscan. Dan ontvang je een statusrapport, zodat je direct weet hoe je pc eraan toe is. Daar laat onze expert het niet bij zitten. Je krijgt ook advies over hoe je je pc veilig kunt blijven houden.

2. Installatieservice
Daarna gaat de ‘digitale monteur’ oude antivirusproducten verwijderen en vervangen door ESET-beveiliging. Dit wordt op maat voor je gedaan en helemaal naar jouw wensen geconfigureerd.

3. Opschonen computer
Aan de hand van het statusrapport (rapport van de veiligheidscheck) gaat de expert aan de slag met het verwijderen van eventueel aangetroffen malware. Je ziet stap voor stap welke handelingen er worden uitgevoerd en je kan bij onduidelijkheden altijd vragen stellen. Na het uitvoeren van deze service is je computer virus- en malwarevrij. En kun je je pc weer zorgeloos opstarten.

Interesse?
Kijk eens op onze website. Daar klik je op pakketten en daarna op Kliksafe Clean. Na het invullen van je gegevens krijg je een bevestigingsmail. Dan moet je nog kiezen of je direct hulp wil, of dat je een afspraak wilt maken op een tijdstip dat je beter uitkomt.

Kijk hier voor meer informatie en om een bestelling te doen.

Bronnen
https://nl.wikipedia.org/wiki/Malware
https://nl.wikipedia.org/wiki/Webbrowser
https://www.eset.com/nl/

 

Over de auteur
Arnold is trotse vader van vier kinderen. Hij houdt van fotograferen en werkt bij Kliksafe op twee afdelingen (niet tegelijk 😉): het klantcontactcentrum en de afdeling techniek. En dat klopt precies met wat hij het liefste doet: mensen helpen met ict-problemen. Bedenkt graag nieuwe manieren om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te helpen. 

 

Reageren?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat doet Kliksafe Clean?

Met Kliksafe Clean is je computer binnen no-time weer up-to-date en schoon. Werkt wel zo prettig!

Bestel Kliksafe Clean