Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Een nieuwe website

Kliksafe heeft een nieuwe website. Op die nieuwe website gaan we uit van ons kernproduct: de filtering. Waarom wij doen wat we doen. Die boodschap was op de oude site niet zo makkelijk te vinden, en heeft nu een belangrijke plek. Daarnaast zijn er technisch veel dingen verbeterd die voor ons belangrijk zijn, maar voor gebruikers niet direct zichtbaar.

Hieronder vind je tips om wegwijs te worden op onze nieuwe site.

Waar vind je wat?

Webmail

De webmail vind je in het snelmenu.
Het snelmenu staat rechts bovenin (de negen puntjes). Klik erop en het menu klapt open.

 

 

 

 

Mijn Kliksafe

Op onze oude website was er speciaal voor klanten, ‘Mijn Kliksafe’. Een aantal onderdelen van Mijn Kliksafe is niet meeverhuisd naar deze website. Het gaat dan om externe zaken als nieuws, verkeer, banken. Het is namelijk het veiligst als je zelf naar deze websites toe gaat door de link in je browser in te typen. Wil je dat niet te vaak doen, stel dan de meest bezochte websites als favorieten in. Hoe dat moet, lees je hier. Ook het jeugdplein is verdwenen (werd nauwelijks bezocht).

Serviceweb

Het serviceweb vind je altijd rechts bovenaan de website, in de bovenste grijze balk. Ook staat het in een menu. Bovenin, aan de rechterkant zie je negen puntjes staan. Dit is het snelmenu. Als je erop klikt, vind je allerlei klant-opties. Het serviceweb staat er ook tussen.

Mededelingen

Mededelingen zijn ook te vinden in het snelmenu. Nieuwe meldingen komen ook als melding óp het snelmenu te staan (er verschijnt dan een cijfer rechts bovenin de negen puntjes van het snelmenu).

Videoportal

Ons videoportal is meeverhuisd en kun je vinden in de footer (grijze balk helemaal onderaan de website) in het derde menuutje, rechts.

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen zijn natuurlijk meeverhuisd (en opgeschoond), je vindt ze via het hoofdmenu/service, op de homepage zelf en in het middelste menu in de footer.

Website aanvragen of blokkeren

Om een website aan te vragen of te laten blokkeren, ga je ook naar het snelmenu.
Het snelmenu staat rechts bovenin (de negen puntjes). Klik erop en het menu klapt open.

Overig

Ook het Kliksafe Mobi portal, en Teamviewer zijn in het snelmenu te vinden. Het snelmenu staat rechts bovenin (de negen puntjes). Klik erop en het menu klapt open.

Wat is er nieuw?

Blogs

We hebben veel ruimte gemaakt voor blogs, om zo meer actuele tips te kunnen delen. Hier plaatsen we artikelen over onderwerpen als mediaopvoeding en online veiligheid. Zijn er onderwerpen waar je meer over zou willen weten? Laat het ons weten, alle tips zijn welkom! Je vindt de blogs op twee manieren: via de homepage/hoofdmenu en via de homepage/nieuwsblokken onderaan.

Informatie over het filter

Even nakijken hoe het ook alweer zat, of meer weten over het https-filter: alle informatie over ons filter is via onze homepage (het hoofdmenu) te vinden.