Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Per 1 oktober is NetProtector overgenomen door Kliksafe B.V.

Lees hieronder het persbericht:
Kliksafe is al vijftien jaar leverancier van gefilterde internetverbindingen. Zij levert ook een mobiel filter. Voor dat mobiele filter maakt ze gebruik van de technologie van NetProtector, ontwikkeld door Vanenburg Software. Per 1 oktober 2018 heeft Kliksafe NetProtector overgenomen. Deze technologie krijgt hiermee de aandacht en focus van een organisatie die online veiligheid als core business heeft, zo beamen beide partijen.

Paul Baan, directeur Vanenburg Software: “We hebben NetProtector ontwikkeld vanuit de missie om verantwoord internetgebruik te stimuleren. De laatste jaren is gebleken dat voor het in stand houden en vermarkten van NetProtector steeds meer specialistische kennis en aandacht nodig is. Gezien de focus van Vanenburg Software op bedrijfssoftware, hebben wij gezocht naar mogelijkheden om de dienstverlening van NetProtector verantwoord en met de juiste focus te kunnen continueren in de toekomst. Uiteindelijk is Kliksafe, als beste aanbieder van online veiligheid in Nederland, dan natuurlijk de enige juiste plek voor een filterproduct: de kennis en aandacht is daar in huis.” Vanenburg Software blijft als onafhankelijke software- en dienstenorganisatie haar focus houden op procesgerichte cloudoplossingen en (mobiele) apps voor zowel grote als kleine ondernemingen.  

Kliksafe heeft per 1 oktober NetProtector onder haar hoede. Met deze stap kan de internetfilteraar de kwaliteit van de technologie blijven waarborgen: internetfiltering is immers een kernactiviteit van Kliksafe. Met hiernaast de overname van FilterNet per 1 januari 2019 heeft Kliksafe het scala aan dienstverlening fors uitgebreid. Directeur Bert Jan Peters: “Met de overname van zowel NetProtector als FilterNet kunnen wij nog meer tijd en aandacht besteden aan dát wat we het liefste doen: het bieden van een veilig internet, zonder ongewenste content en onveilige websites.”

Meer weten over de diensten van Kliksafe? Neem contact met ons op via info@kliksafe.nl