Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Kliksafe nummer 1

Kliksafe nummer 1

Weer is Kliksafe gekozen tot nummer 1 van Nederland. Dankzij onze klanten.
Bedankt mensen!

Klantvriendelijk

Klanten vinden Kliksafe betrouwbaar en klantvriendelijk, en ze waarderen het internetfilter. En daar zijn we blij mee, want dat zijn kernwaarden voor ons. Goed zijn voor de mensen om je heen – dat is een essentieel onderdeel van duurzaamheid. 

Wie doet het onderzoek?

Telecompaper onderzoekt de klanttevredenheid van internetproviders in Nederland. Dat doen ze door enquêtes. Als je klant bent bij Kliksafe, krijg je om de zoveel tijd (maximaal een keer in de twee jaar) een vragenlijstje om te kijken wat jij van ons vindt. De antwoorden gaan rechtstreeks naar Telecompaper. Zij vergelijken de scores met die van andere providers, en zo ontstaat er een ranglijstje. We zijn nu voor de tweede keer nummer 1 geworden, en daar zijn we erg blij mee!

De antwoorden

Met de antwoorden doen we natuurlijk nog meer. We zien namelijk door de ingevulde enquêtes elke keer: wat kan er beter? Kunnen er technisch verbeteringen worden aangebracht, wat kunnen we qua communicatie anders aanpakken? Dat soort dingen. We zijn heel blij met deze input, dus heb je ooit zo’n enquête voor ons ingevuld: dank je wel!