Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Over het filter

Met de FilterNet-app is je internet altijd en overal gefilterd. De belangrijkste zaken die gefilterd worden, zijn porno, gokken, geweld en phishing. We blokkeren daarnaast actief valse links: scam, oplichterij, valse webshops en valse betaalverzoeken. Lees meer over het internetfilter.

Hoe werkt het?

Je beschikt over één FilterNet-account. Met dit account log je in op elk apparaat dat je verbonden wilt hebben. Al deze apparaten krijg je te zien in het beheerportal. In elk gezin zal waarschijnlijk een hoofdbeheerder zijn, die van tijd tot tijd in het portal de status van alle apparaten bekijkt.
Elke gebruiker kan het filter zelf aan- en weer uitzetten. In het portal kun je dan ook van elk apparaat de filterstatus zien.

Waarom deze keuze?

Kliksafe heeft ervoor gekozen dat gebruikers zelf het filter kunnen uitschakelen. We gaan ervan uit dat klanten die voor FilterNet kiezen, ook echt graag een filter willen. Dit geldt misschien niet voor iedereen in je gezin, daarom kan de hoofdgebruiker zien wie het filter heeft uitgezet. Tip: dit is ook een manier om het gesprek met je kind aan te gaan over jullie internetgebruik.

Het vertrouwde Kliksafe-filter

Het filter van FilterNet is hetzelfde als het basisfilter van Kliksafe. Met een internetverbinding bij Kliksafe kan je bovenop dat basisfilter je eigen filter nog instellen: het contentfilter. Het filter van FilterNet is dus alleen de basis, maar wel met Kliksafe kwaliteit en gebouwd door onze techneuten, met jarenlange ervaring. Wil je toch liever zelf instellingen doen? Kijk eens bij onze producten voor een Kliksafe verbinding bij jou thuis.