Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Pakketopties
 
 
 

Aanschaf Filterbox

Filterbox
Veilig internet zonder een internetaansluiting van Kliksafe

Filterbox

Is er geen Kliksafe-internetverbinding op je adres mogelijk? Dan is er een goed alternatief om toch veilig online te zijn: de Kliksafe-filterbox. De filterbox kan gebruikt worden op een verbinding van maximaal 250 Mb en wordt aangesloten op je huidige modem. Je kunt dan via kabel en wifi contact maken met de filterbox.

Je kan kiezen uit de volgende filters: Kliksafe Plus, Pro, EasyPro of VastFlex. Hieronder vind je de specificaties ervan. De filtering kost € 8,95 per maand.

De filterbox is bedoeld voor particulieren en voor gebruik op één locatie. Wil je zakelijk ook veilig online zijn? Klik dan hier voor onze zakelijke producten.
Let op: maak je gebruik van mobiele data (3G of 4G) voor de filterbox? Informeer bij je provider of je een vast IP-adres hebt. De filterbox werkt alleen op een vast IP-adres.

 

Kliksafe Select

Ons meest strikte filter. Je hebt toegang tot sites die op de whitelist staan.

Kliksafe Pro

Een standaardfilter waar een aantal categorieën al dicht is gezet.

Met Kliksafe Pro heb je toegang tot de whitelist. Door het invoeren van een wachtwoord, surf je verder op het internet – maar kom je niet op sites die in een blacklist staan of die op inhoud geblokkeerd worden. 

Kliksafe EasyPro

De Pro-variant, maar dan zonder wachtwoord.

Kliksafe VastFlex

De instellingen van het filterprofiel Kliksafe Flex zijn actief. Alle beschikbare categorieën staan bij VastFlex open. Deze instellingen kunnen niet worden gewijzigd. Het gebruik van een wachtwoord is niet nodig.

N.B. De tekst ‘Alle beschikbare categorieën open’ lijkt te wijzen op een ongefilterde en onveilige verbinding. Dat is niet zo. Filterinstellingen als sport, amusement en NPO staan open, maar de verbinding wordt nog steeds gefilterd volgens de Kliksafe-criteria. Dus zaken als porno, geweld, gokken en grof taalgebruik worden van je beeldscherm geweerd. Ook blijft bescherming tegen hackers en malware actief.

Aanschaf Filterbox

€ 89,00

Email-only

Een abonnement voor alleen e-mail? Ook dat kan bij Kliksafe. Voor € 6,95 per maand heb je de beschikking over maximaal 5 mailboxen.

Bestel Email-only telefonisch.