Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Pakketopties
 
 
 

Internet Extra 100 Mb + bellen Abonnement

Download tot 100 Mb/s
Upload tot 100 Mb/s
Kliksafe-filter
Gratis onderling bellen
Glasvezel
Tijdelijke actie: gratis repeater

Controleer welke abonnementen mogelijk zijn op jouw adres.

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
 

Over de installatie

Zelf installeren of liever een monteur?

Kies je voor installatie door een monteur, dan wordt er op jouw locatie een gebruiksklaar Kliksafe-abonnement opgeleverd. Er wordt een door Kliksafe geleverd modem geïnstalleerd en getest of vanaf één werkstation de internetverbinding succesvol tot stand kan worden gebracht. Ook wordt in- en uitgaande e-mail gecheckt. Als er ook voor telefonie is gekozen, wordt getest of het in- en uitbellen werkt.

Je kunt er ook voor kiezen om het modem zelf aan te sluiten. Let op: de glasvezeltechniek is kostbaar én kwetsbaar, en je bent zelf verantwoordelijk voor de aansluiting en eventuele schades.

Meer info over de installatie

De installatiewerkzaamheden omvatten:

  • Eén werkstation wordt bedraad opgeleverd, tenzij de klant de voorkeur geeft aan het gebruik van WiFi op het door Kliksafe reeds aangeleverde modem.
  • In geval van bekabeld aansluiten, wordt er gebruik gemaakt van bestaande bekabeling. Extra werkzaamheden als het trekken en aanleggen van kabels en kabelgoten etc. kunnen in overleg met de klant door de installateur worden verzorgd. Deze extra werkzaamheden zijn NIET inbegrepen bij de installatie.
  • Het nieuwe Kliksafe e-mailaccount wordt eenmaal geconfigureerd in Microsoft Outlook, Outlook Express, Microsoft Mail of Live mail. Extra werkzaamheden als het configureren in andere e-mailpakketten, overzetten van bestaande e-mail etc. kunnen in overleg met de klant door de installateur worden verzorgd. Extra werkzaamheden zijn NIET inbegrepen bij de installatie.
  • Het aansluiten van meer pc’s, notebooks, tablets, telefoons en smartphones dient de klant zelf uit te voeren. Ook kan de installateur worden gevraagd dit te doen. Dit is NIET bij de basisinstallatie inbegrepen, maar hierover kunnen wel aanvullende afspraken met de installateur worden gemaakt. De installateur bespreekt vooraf welke aanvullende werkzaamheden tot extra installatiekosten leiden.
  • Indien er sprake is van de levering van zowel internet als VoIP, en de afgesproken installatiedatum eerder is dan de datum waarop portering van het telefoonnummer plaatsvindt, dan wordt bij de oplevering van internet aan de klant uitleg gegeven over de activiteiten die de klant moet uitvoeren op de dag waarop de portering plaatsvindt om de telefonie werkend te krijgen. Als de klant dit wenst, kan de installateur terug komen wanneer de telefonie is omgezet. Deze extra werkzaamheden zijn NIET inbegrepen bij de basisinstallatie.
  • Als VoIP wordt afgenomen, zullen maximaal 2 telefoontoestellen worden aangesloten, waarbij gebruik wordt gemaakt van bestaande bekabeling. Extra werkzaamheden als het trekken en aanleggen van kabels en kabelgoten etc. kunnen in overleg met de klant door de installateur worden verzorgd. Extra werkzaamheden zijn NIET inbegrepen bij de basisinstallatie.
  • Als de verbinding werkend op één pc of notebook en twee telefoons is gemaakt, vindt een snelheidstest plaats.

N.B. Extra werkzaamheden zijn niet inbegrepen bij de basisinstallatie en zal de installateur zelf factureren aan de klant. Deze werkzaamheden vallen buiten de verantwoordelijkheid van Kliksafe.

Veelgestelde vragen over glasvezel

Hier ga je naar de veelgestelde vragen over glasvezel.

Internet Extra 100 Mb + bellen Abonnement

€ 62,00 / mnd.
Doe eerst de postcodecheck.

Tip

Bel je veel? Bekijk dan onze belbundels eens:

  • Belbundel Standaard
  • Belbundel Extra


Je vindt de bundels hier.