Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Kliksafe en TV

Kliksafe en TV

We krijgen weleens de vraag: biedt Kliksafe ook TV aan? Dat doen we niet. We zijn in eerste instantie een filteraar, en daar zijn we goed in. Daarnaast geloven we dat een filter het beste werkt op een verbinding, dus ook die verbinding bieden we aan.

We doen graag waar we goed in zijn, en daar focussen we op. Vandaar dat Kliksafe geen televisie aanbiedt.

Daarnaast neemt het gebruik van TV zoals we dat kenden, meer en meer af. Mensen stappen over naar zogenaamde on demand diensten, zoals NLZiet. En daar heb je alleen maar een internetverbinding voor nodig. Die kun je natuurlijk wel bij Kliksafe bestellen: dan ben je verzekerd van een veilige verbinding en een goede service. En kun je TV naar wens nemen.

TV kijken via internet van Kliksafe

Vroeger keken mensen televisie via de kabel of satelliet (met zo’n schotel op het dak), maar weet je dat tegenwoordig bijna alle televisie via een internetverbinding gaat? Daardoor kunnen aanbieders van televisie hun diensten bieden aan iedereen met een internetverbinding, ongeacht hun internetprovider. Bestel je TV-dienst bijvoorbeeld bij een van deze aanbieders:

Stap over naar Kliksafe

Interesse in onze producten? Doe de postcodecheck hieronder en kijk wat bij je past. Of je kunt eerst wat lezen over het Kliksafe-filter.

Postcodecheck