Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Wat verandert er per 1 april 2021?

Per 1 april (dit is geen grap) worden er een paar dingen anders bij Kliksafe. We hebben een overzichtje gemaakt.

Het filter

Nu zijn er drie varianten van ons filter: Select, Pro en Flex. We maken het filter nog beter, door er één variant van te maken. Dat geeft duidelijkheid, gemak en kwaliteit. Eén filter dus, met de vertrouwde Kliksafe basisfilter. Daarnaast stel je zelf je filter helemaal in zoals dat bij jou past. Goed om te weten: als klant merk je hier niks van, we nemen namelijk je huidige filterinstellingen gewoon mee naar de nieuwe situatie. Hoe het filter ook alweer werkt? Dat lees je hier.

MijnKliksafe

In maart krijgt MijnKliksafe een onderhoudsbeurt. De persoonlijk omgeving wordt uitgebreid met meerdere opties en we doen een update op het gebied van beveiliging. 

 • Berichtenbox

  Alle communicatie met Kliksafe is voortaan terug te vinden in de berichtenbox in MijnKliksafe. Als er een bericht in de berichtenbox klaar staat, krijg je een melding via een e-mailbericht.

 • Dashboard

  In Mijn Kliksafe zie je vanaf nu hoeveel belminuten je nog over hebt, en meer gedetailleerde informatie over bellen.

 • Werkzaamheden
  MijnKliksafe is in verband met werkzaamheden enkele dagen gesloten. Dat zal op deze dagen zijn: 22-03 t/m 25-03. Toch iets veranderen op deze data? Stuur ons even een mailtje. Op vrijdag 26 maart is de vernieuwde MijnKliksafe weer bereikbaar.
 • Nieuw wachtwoord

  Als MijnKliksafe helemaal opgeknapt is, moet je een nieuw account aanmaken met het mailadres dat je eerder ook voor MijnKliksafe gebruikte. Maak een nieuw wachtwoord en je kunt weer terecht in Mijn Kliksafe.

Telefoonnummer

De kosten per telefoonnummer hebben we gelijkgetrokken. Iedere klant die nu ‘Internet + Bellen’ heeft, gaat vanaf 1 april 2021 €2,50 per telefoonnummer betalen, ongeacht de soort verbinding.

In de praktijk merk je hier niets van. De enige wijziging is dat er op de factuur niet meer het product ‘Internet + Bellen’ staat vermeld met een vaste prijs. Vanaf 1 april vind je op je factuur twee producten: het product ‘Internet’ en het product ‘Bellen’. De prijs van Internet blijft hetzelfde, die van ‘Bellen’ zal dus standaard €2,50 worden per telefoonnummer.

De voordelen blijven natuurlijk hetzelfde: gratis bellen met andere Kliksafe klanten en voordelig bellen met onze belbundels.