Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Werkzaamheden en wijzigingen

13-9-2018 

Let op: MijnKliksafe is in onderhoud van 13-9-2018 16:45 tot en met (naar verwachting) 14-9-2018 08:30.
Tijdens dit onderhoud kunt u geen wijzigingen doen in MijnKliksafe. 

27-06-2018 Update 08:47 
We hebben een overzicht gemaakt van alle meldingen die nog relevant zijn voor het gebruik van het nieuwe e-mailplatform.

Alle mail ontvangen en verzonden tot en met 20 juni staat als het goed is weer op de juiste plek. Mist u toch nog iets? Laat het ons weten via klantcontactcentrum@kliksafe.nl, de chat op onze website of via 0341 274 999. Er zijn nog een paar dingen die niet werken:

  • Webmail: bijlages Het downloaden van bijlages uit de webmail werkt niet in Edge. Wij adviseren gebruik te maken van Chrome of Firefox.
  • Gebruikt u Windows 7 of Vista? Dan kan het zijn dat u meldingen krijgt dat de mail niet opgehaald kan worden. Dit komt vooral voor bij Outlook 2010 of ouder en Windows Live Mail. U kunt dit oplossen door dit bestand te downloaden en uit te voeren. Doe dit alleen als u Windows 7 of Vista heeft! Controleren daarna of de instellingen goed staan (zie handleiding). 
  • Outlook 2007Outlook 2003 en Windows Live Mail worden simpelweg niet meer door Microsoft ondersteund. Deze applicaties kunnen niet meer worden bijgewerkt op het gebied van beveiliging. Dit gebrek aan beveiliging is een enorm risico voor de eindgebruiker. Toch blijven gebruiken? De enige oplossing die momenteel werkt is het uitschakelen van TLS/SSL. Maar er bestaan voldoende gratis alternatieven die wél aan de hedendaagse veiligheidseisen voldoen: Mozilla Thunderbird of Mailbird.

Via https://web2018mail.kliksafe.nl/ kunt u inloggen op de oude webmail. U kunt hier alleen de e-mail (ook nieuwe e-mails) lezen, niet versturen.

Vragen over de nieuwe webmail? We hebben een duidelijke handleiding gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe alles werkt. Verder staan er ook instructievideo’s online. Zie hiervoor onze website: https://www.kliksafe.nl/nieuwe-webmail/