Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Dit is…Noah

#Onderwijs

Geplaatst op 25 april 2024

Dit is… Noah

Team Zakelijk is weer compleet! Dankzij de komst van Noah. Noah is onze nieuwe accountmanager. Zij stelt zich graag aan u voor.

Wie is Noah en wat doe je bij Kliksafe?

Ik ben Noah, 24 jaar, en sinds kort ben ik accountmanager onderwijs op de afdeling Zakelijk. Mijn werk bestaat vooral uit het onderhouden van contacten met onze klanten in het onderwijs en de zakelijke markt. Ook met onze ICT-partners. Daarnaast ben ik op zoek naar scholen die Kliksafe nog niet kennen, en die nodig van ons moeten weten.

Waar kom je vandaan?

In het kort: na de havo deed ik mbo Mediamanagement, daarna een tussenjaar marketingmanager, en toen een hbo social degree Commerciële economie.

Ik liep stage bij een mediabedrijf, daar stuurde ik een team aan en liep mee met projecten. Daar heb ik naast marketing ook sales geleerd. Dat ligt dicht bij elkaar, vooral de online marketing: hoe krijg je leads en hoe geef je daar vervolg aan? Ik hielp veel op de verkoop, en ontdekte dat ik dat wel érg leuk vond. Daar ligt trouwens mijn eerste ervaring ook in het onderwijs: de verkoop van agenda’s aan en het contact met scholen. De studie commerciële economie van twee jaar was een mooie aanvulling! Voor schoolopdrachten moest je opdrachtgevers bellen, en laat ik bellen nou ook heel leuk vinden.

Oh, misschien nog een kleine aanvulling: ik heb ook nog een horeca-achtergrond. Ik heb jaren gewerkt als serveerster in verschillende restaurants. De wat meer culinaire restaurants vond ik het leukst, waar ik gasten naast het menu moest adviseren over wijn. Zo leer je mensen kennen en met mensen omgaan.

Wat ga je doen bij Kliksafe?

Ik ben me nu nog aan het verdiepen in onze klanten, om ze goed te leren kennen. Het is interessant om te zien waar behoefte aan is, dat elke school andere behoeftes heeft en tegen andere problemen (incidenten op school) aan loopt, en hoe we daar op kunnen inspelen.

Ik ga de contacten onderhouden met scholen. We willen echt een partner zijn voor scholen, die actief meedenkt en ondersteunt. Dus: waar heeft een school hulp bij nodig, wat zijn kansen voor scholen etc. We gaan scholen informeren over wat er speelt in de onderwijswereld. Ik ga echt actief op zoek naar contactmomenten met scholen.

Wat wij horen van scholen

  • Veel docenten zitten ermee dat ze geen grip hebben op hun leerlingen en schermen. Zij weten nog niet dat we daar een heel goede tool voor hebben. Wij kunnen ze helpen, en daar ga ik me sterk voor maken!
  • Op scholen is er een mobiel verbod, maar dat haalt niet zo veel uit. Het gaat thuis zo verder op die tablets en Chromebooks die scholen aan leerlingen geven. Voor scholen is het heel lastig om hiermee om te gaan. En ook daar kunnen wij bij helpen.
  • Daarnaast gaan we actief op zoek naar nieuwe scholen die we kunnen helpen bij het internetgebruik. Veel scholen kennen onze mogelijkheden nog niet, en wachten op een incident… Ook weten scholen soms niet hoe ze dingen het handigst kunnen aanpakken. Onze producten kunnen het werk voor ze doen.
  • Scholen zijn verplicht in 2027 te voldoen aan de eisen op het gebied van veilig internet, dankzij de zogenaamde Normen- en kaderwet. Dat is nog niet op alle scholen bekend, maar zij worden wel geacht daar wat aan te doen.

Wat mogen klanten van jou verwachten?

Ik ben er voor de klant! Voor support moeten ze bij Support zijn, lacht Noah, maar voor de rest kan iedereen bij mij terecht. We denken graag mee met scholen: hoe kunnen ze dingen het beste inrichten, wat hebben ze nodig? Voor uitleg over onze producten, voor nieuwe dingen op het gebied van internet, om de huidige situatie opnieuw onder de loep nemen, voor ondersteuning op welk front dan ook: bel me.

Hoe ziet je team eruit?

  • De technische support wordt gedaan door Gerrit, Berry en Sander. Zij stemmen met elkaar af wie wat doet, en hebben elk hun specialisme.
  • Jan is manager van Sales en Marketing. Hij stuurt dus ook ons team aan. Ook vertegenwoordigt Jan de teams in het MT.
  • Dan is er Mellanie, zij doet projectmanagement. Als er een nieuwe klant binnenkomt en het project gaat lopen, doet zij met name de planning: wat moet er gebeuren en door wie? Zij is heel nauwkeurig en houdt alles in de gaten.

We zijn een hecht team. Wekelijks hebben we overleg: wat speelt er bij welke klant? Welke vragen zijn er binnengekomen, wie doet wat? Wat valt onder support? Ik neem de telefoon op, en bepaal waar de vraag hoort. Ik vind het erg leuk om met het hele team samen te werken, zo leer ik veel over de techniek van onze producten.

Waar kijk je vooral naar uit?

Om onze klanten te leren kennen en te ontzorgen. En dat zij ons beter leren kennen! We hebben veel praktische tools, die makkelijk inzetbaar zijn, en voor veel gemak zorgen. Safeguarding bijvoorbeeld. Laatst was er op een school in groep 8 een kind dat gezocht had op ‘zelfdoding’. De school kreeg daarvan een melding, en kon zodoende in gesprek met het kind en de ouders. Dat bleek niet voor niets te zijn.

Mijn missie!

Dit moet toch iedereen weten? Mijn missie is om alle scholen in Nederland bewust te maken van wat kinderen online doen, en welke gevolgen dat kan hebben. Een school is verantwoordelijk voor een veilige leeromgeving van zijn kinderen. Dan moet ze zich daar ook sterk voor maken. Daar kunnen wij bij helpen.

Ik zie uit naar een fijne samenwerking. Kennismaken? Bel gerust!

Volg mij

Ik nodig u graag uit om mij te volgen op LinkedIn, en zo op de hoogte te blijven van wat er speelt in onderwijsland.

Over de auteur:

Hanneke is medewerker marketing & communicatie. Ze werkt al vanaf 2004 bij Kliksafe. Hanneke houdt van lezen en zingen. Ze schrijft graag, en kan eindeloos bellen met zussen. Als ze de eerste zonnestralen voelt of een vlinder ziet, is ze dolblij. Ze is graag thuis en bakt daar de lekkerste dingen.

Wij zijn Kliksafe

Wat we het allerbelangrijkst vinden: online veiligheid voor uw school of organisatie. Daarom geven we tips over zo ongeveer alles wat met internet te maken heeft. Ook leveren we verschillende producten op het gebied van veilig internet: een filter, een firewall en monitoringtools. Zo bepaalt u zelf wat voor uw organisatie het beste is.

Reageren?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Voor onze blog hanteren we deze huisregels.

Deel dit bericht op: