Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

ICT-partners

Kliksafe werkt samen met diverse ICT-partijen die de Kliksafe-oplossingen verkopen en of beheren. Scholen die een leverancier willen voor zowel hun ICT als de Kliksafe-oplossing, kunnen hierdoor terecht bij een van de Kliksafe-partners. Het voordeel is dat de eindklant zo één aanspreekpunt heeft voor alle ICT-zaken. Makkelijk, snel en overzichtelijk. Kliksafe-partners zijn gerenommeerde ICT-bedrijven met gecertificeerde kennis van Kliksafe Class. Kijk hieronder voor een partner in uw regio.

IC Automatisering
IC-Automatisering levert scholen een totaalconcept voor ICT. “Wij verzorgen de complete implementatie en het volledige beheer van de ICT-inrichting en leveren daarvoor de benodigde hardware, software en diensten. Daardoor kan de school zich richten op haar primaire taak: het leveren van kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Met Kliksafe Class verzorgen wij op scholen een veilige internetomgeving, zodat leerlingen kunnen werken met internet zonder in aanraking te komen met de risico’s ervan.” Klik hier voor meer informatie over IC-Automatisering.

Boone ITICT-partner Boone
Hier staan wij voor: niet praten, maar doen! U zoekt een partner waar u op kunt bouwen. Bel dan Gerrit Boone. Klik hier voor meer informatie over Boone IT.

ICTzaak
Wij van de ICTzaak staan voor persoonlijke kracht en kwaliteit; bijdragen aan het succes van onze klanten in het MKB, het onderwijs en de zorg. Niet voor de grootste organisaties, maar wel in dienst van grootse ambities. Voor ondernemende directies met goede ideeën, eigenzinnige visies of zelfs idealistische dromen. Ons werk gaat dan ook niet zo zeer over ICT, maar over continuïteit en perspectief. Over het scheppen van voorwaarden die u helpen te zijn waarvoor u wilt staan. Wat u ook onderneemt. Klik hier voor meer informatie over ICTzaak.

Anbecom
Een betrouwbare ICT-omgeving is vandaag de dag een absolute voorwaarde voor een efficiënte en goedlopende organisatie. Oók voor een schoolorganisatie! Anbecom Automatisering begrijpt dat en heeft haar jarenlange ervaring in het MKB vertaald naar een uitstekende ICT-oplossing voor het onderwijs. Ondersteuning van de ICT-coördinator, eerlijke adviezen en adequaat reageren bij eventuele calamiteiten zijn daar kenmerken van. Met Kliksafe Class bieden wij een veilige leeromgeving voor elke basisschool. Klik hier voor meer informatie over Anbecom.

Bunt ICT
Bunt ICT (1995) is de ICT-partner in de Betuwe en omgeving voor onderwijs en bedrijven met de solide reputatie. Wij bieden u uw complete ICT infrastructuur met een efficiënte totaaloplossing van advies tot hardware en beheer. Inzichtelijk en voor beheersbare kosten. Bunt ICT onderscheidt zich door een snelle no-nonsense aanpak. Voor scholen heeft Bunt ICT een onderwijsconcept ontwikkeld dat zich al vele jaren heeft bewezen als een krachtige, flexibele en betrouwbare oplossing. Klik hier voor meer informatie over Bunt ICT.

Partner worden?

Bent u ICT-leverancier en hebt u interesse in het Kliksafe-partnerschap? Vraag dan ons partnerprogramma aan om te weten wat het Kliksafe-partnerschap voor u kan betekenen.

Partnerprogramma