Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Welkom bij Kliksafe Class

Online leren
Elke dag gebruiken leerlingen internet, om informatie op te zoeken, om online lessen te volgen of ter ontspanning. En voor al deze doelen zijn online veel mogelijkheden. Tegelijkertijd zijn er ook veel risico’s. Denk aan ongewenste beelden als porno en geweld, onveilige websites, en risico’s als virussen, malware en phishing.

Beschermen – Begeleiden – Leren
Met Kliksafe Class heeft u een online-omgeving zodat uw leerlingen veilig kunnen werken, leren en ontspannen. Bescherm de leerlingen tegen online risico’s. Door de rapportages weet u wat er op uw netwerk gebeurt en kunt u de medialessen invullen aan de hand van het actuele mediagebruik op uw school. Zodat u echt relevante mediawijsheid kunt bieden.

Bij risicovolle situaties ontvangt u een alert. Zo ziet u wanneer een leerling hulp nodig heeft of zich op gevaarlijk terrein begeeft. Natuurlijk kunt u deze alerts, de bescherming en de rapportage op maat instellen, naar het niveau van de leerling.

Privacy
De persoonsgegevens van uw leerlingen zijn met Kliksafe Class beschermd conform de nieuwe AVG.

Wat u kunt doen
Meer weten? Vraag ons voor een workshop ‘Lars online’. U maakt dan vrijblijvend kennis met de mogelijkheden van Kliksafe Class.

Aanmelden