Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

TROUWEN?

Kies voor supersnel en veilig internet van Kliksafe. Nu de eerste 9 maanden voor € 35,- per maand! Wat is daarop uw antwoord?

 

Gaan jullie trouwen? Alvast gefeliciteerd! Dan hebben jullie al kosten genoeg. Daar weten wij alles van ;-). Daarom krijg je van ons een mooi cadeau: de eerste 9 maanden betaal je maar € 35,- per maand voor je internet, ongeacht de snelheid die je kiest. Scheelt je toch een mooi bedrag.

 

🧡 Je voordeel op een rijtje

  • Internet 9 maanden lang voor € 35,- per maand
  • Gratis aansluiten t.w.v. € 25,-
  • Veilig internet in en na de wittebroodsweken

 

Nu alvast bestellen

Wil jij razendsnel internet voor een mooie prijs? Vinden jullie het belangrijk om samen veilig online te zijn? Bij Kliksafe krijg je een snelle, stabiele én veilige internetverbinding. Ga je later dit jaar trouwen? Bestel dan nu alvast je internet, en geef de datum op die je gaat trouwen. Dan zetten wij je bestelling ‘in de wacht’ tot je trouwdatum en profiteer je toch van de actie. Wacht niet langer, maar bel gelijk voor de actie: 0341 274 999.

Bel direct: 0341 274 999

Waarom Kliksafe

Welkom bij Kliksafe, dé provider van veilig internet. Wat wij onder veilig verstaan, is een internetverbinding met een filter. Voor jullie, voor gezinnen, voor iedereen. Je krijgt altijd een basisfilter dat actief beschermt tegen porno, phishing en valse webshops. Daarnaast ben je zelf de baas over het filter – je kan het instellen zoals jij dat wilt. Paar voorbeelden: je kunt YouTube blokkeren, je kan advertenties uitzetten, games dichtzetten en meer. Dat bepaal je gewoon allemaal zelf. 

Hier lees je de actievoorwaarden voor de actie Trouwen!

 

Belverzoek

Komt bellen even niet uit?

Maak een belverzoek