Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Bestuur Kliksafe

Het dagelijks bestuur van Kliksafe wordt gevormd door het directieteam. Daarnaast heeft Kliksafe een Raad van Commissarissen. Zij houdt toezicht op het door de directie gevoerde beleid. Ook is er een Raad van Advies, die de directie gevraagd en ongevraagd adviseert, vooral wat betreft de strategische vraagstukken en bewustwording.

Hieronder presenteren zij zich graag.

Directieteam

Bert Jan Peters

Gezinnen, ouderen en jongeren bewust met internet om laten gaan en hen beschermen tegen allerhande online gevaren. Iedereen veilig online is de missie die Bert Jan Peters (Rotterdam, 1959) als algemeen directeur drijft. Daarbij staat samenwerken binnen en buiten de organisatie voorop. Door verantwoordelijkheden Bert Janlaag in de organisatie te leggen, hebben mensen plezier in hun werk en presteren ze beter. Bert Jan is opgeleid als meet- en regeltechnicus en begon zijn loopbaan in 1980 bij een ingenieursbureau in de petrochemische industrie. In 1987 volgde de overstap naar Honeywell Industrial Automation in Amsterdam. In 1999 verwisselde hij dit bedrijf voor een functie als ICT manager bij EMG, uitgever van o.a. het Reformatorisch Dagblad. Daar raakte hij al snel bij RDNet betrokken. Nadat EMG in 2003 besloot RDNet af te stoten en dit door SVM onder de nieuwe naam Kliksafe werd voortgezet, nam Peters hiervan de leiding op zich. Bert Jan Peters is getrouwd met Jantine. Zij hebben 4 kinderen gekregen en inmiddels 4 kleinkinderen. Naast een aantal bestuursfuncties neemt Bert Jan in zijn vrije tijd deel aan lange afstandswandelingen en is graag in de vrije natuur te vinden.

Herman van Rhijn

Herman van Rhijn (Katwijk, 1962) is sinds 2007 in dienst bij Kliksafe en houdt zich al sinds 1999 bezig met internetfilters. Als Technisch directeur is hij verantwoordelijk voor de gebruikte technieken en direct betrokken bij de ontwikkeling van de producten die Kliksafe biedt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De grootste uitdaging zit voor hem vooral in de snelle ontwikkelingen. “Je kunt het je niet veroorloven even achterover te leunen”. Herman is getrouwd met Rita. Samen hebben zij 3 zoons, een pleegzoon, 4 katten en (inderdaad) een papegaai. De papegaai heet Kiki en is dus echt ;-).

Raad van Commissarissen

P. Boudewijn

Peter Boudewijn is per 1 januari 2014 lid en voorzitter van de RvC. Hij is voorzitter van de Raad van Bestuur van RST Zorgverleners. Daarvoor heeft hij in diverse sales, account en operationeel management rollen gewerkt bij onder meer Accenture, IBM, Imtech en Stork. Daarnaast is hij raadslid in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor de SGP-ChristenUnie en tevens namens deze fractie lid van het regionale bestuur in de Drechtsteden. Peter is getrouwd met Cora en samen hebben zij 8 kinderen. Naast de tijd die hij graag doorbrengt met zijn gezin en zijn conditietraining driemaal per week, geniet hij van het ter beschikking stellen van zijn talenten voor maatschappelijke, politieke en sociale doelen.

Dr. ir. J. de Jong

Joop de Jong (1956) is sinds 2013 lid van de Raad van Commissarissen. Daarvoor was hij vanaf 2006 lid van het bestuur van SVM, de juridische eigenaar van Kliksafe. Hij is sinds 1991 directeur/eigenaar van diverse IT-bedrijven in Nederland en Roemenië. Sinds 2004 ligt de focus bij de Mprise Group, gevestigd in Veenendaal. In Veenendaal is Joop ook maatschappelijk actief als lid van het ICT Platform, toezichthouder bij de Stichting ICT Valley, en lid van de stuurgroep ICT Campus i.o. Joop is getrouwd, heeft 4 kinderen en is lid van de plaatselijke gereformeerde gemeente. Naast dat Joop zich concentreert op het internationaal uitbouwen van de Mprise Group, is hij in zijn vrije tijd een enthousiast bespeler van het orgel. Ook volgt hij met veel interesse maatschappelijke en politieke ontwikkelingen, met name in de landen waar hij ook zakelijk actief is. In de zomerperiode genieten hij en zijn vrouw van (meerdaagse) wandel- en fietstochten.

Mr. drs. C. Spek RA

Cees Spek is actief bestuurslid vanaf de oprichting van Kliksafe in 2003, en in 2011 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.
Sinds 1992 is Cees, afgestudeerd als bedrijfseconoom, registeraccountant en fiscaal jurist, actief als ondernemer in een zelfstandige accountants- en belastingadviespraktijk.
Daarvoor was hij 10 jaar lang werkzaam als rijksaccountant bij de belastingdienst. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden als accountant, belastingadviseur en ondernemer is hij bestuurslid en lid van de raad van toezicht bij verschillende onderwijsinstellingen en lid van deputaatschappen van een kerkelijke instelling.
De grootste hobby van Cees is het maken van één- of meerdaagse wandel-/trektochten in binnen- en buitenland.

Raad van Advies

Ds. A.A. Egas

Ds. A.A. Egas, lid van de RvA vanaf 2006, heeft in het verleden gewerkt als docent in het reformatorisch voortgezet onderwijs, was raadslid en wethouder voor de SGP in Werkendam en werkte als jurist bij de VGS. Hij is predikant geworden in de CGK op 40-jarige leeftijd en diende de gemeenten Urk, Middelharnis en  Nieuwkoop/Vianen en is nu predikant van de gemeente Damwoude. Ds. Egas is betrokken bij het Da Costafonds, de Bonisa-zending, is lid van de stuurgroep Bijbel met uitleg, en is lid van de Raad van Toezicht van het Lodenstein/Hoornbeeck-college. Ds. Egas heeft een gezin met 7 kinderen, waarvan er 3 getrouwd zijn. Ook hebben ze 8 kleinkinderen. Hij speelt graag orgel. Daarnaast heeft hij een aantal boeken geschreven, en werkt hij mee aan de bladen Terdege en Om Sions Wil.

Ir. Chr.J. Flikweert

Chris Flikweert heeft bijna twintig jaar in het bedrijfsleven gewerkt als civiel ingenieur en als leidinggevende bij verschillende ICT-bedrijven. De laatste veertien jaar is hij directeur van de Gomarus scholengemeenschap in Gorinchem, een school voor voortgezet onderwijs met 1800 leerlingen. Daarnaast is Chris voorzitter van de afdeling van de SGP in Veenendaal. Samen met zijn vrouw heeft Chris een gezin met 11 kinderen in de leeftijd van 13 tot 30 jaar en hebben ze 9 kleinkinderen. Door zijn gezin, beroep en nevenfuncties ziet en hoort hij wat er in de maatschappij leeft. Zijn ervaringen neemt hij mee naar de RvA-vergaderingen van Kliksafe. Kerkelijk is hij lid van de Gereformeerde Gemeente in Nederland van Veenendaal. Als ontspanning klust hij graag en maakt hij zelf meubels. Als er een stevige bries staat en de agenda laat het toe, dan hijst hij de zeilen en kiest het ruime sop.

Drs. H.J.A. Goedegebuur-Biemond

Heleen Goedegebuur (1973) is sinds 2016 lid van de Raad van Advies van Kliksafe. Zij is getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 18, 15 en 10 jaar. Ze woont in Sommelsdijk. Ze studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden en volgde de opleiding tot Specialist in onderwijs aan hoogbegaafden aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze is twintig jaar werkzaam geweest in het Voortgezet Onderwijs als docente Frans, als mentor en als coach van hoogbegaafde leerlingen. Ook verricht ze van tijd tot tijd vertaalwerk. Ze heeft veel ervaring met jongeren en hun omgang met moderne media. In haar adviserende rol bij Kliksafe zijn education en awareness speerpunten voor haar. In haar -spaarzame- vrije tijd vindt ze het fijn om te lezen, piano te spelen, een museum te bezoeken of te reizen.

L.A. Kroon

Laurens Kroon (1972) is sinds 2005 betrokken bij Kliksafe in zijn rol als lid van de Raad van Advies. Hij is aan zijn laatste termijn bezig (tot 1-1-2020). Hij levert zijn bijdrage vanuit de Gereformeerde Gemeenten en vanuit zijn betrokkenheid op de ontwikkelingen van de nieuwe media. Als directeur van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten is hij vooral deskundig op het terrein van de rol van nieuwe media in de leefwereld van jongeren en hun opvoeders (ouders, ambtsdragers, leidinggevenden). Hij schrijft hierover regelmatig in de (kerkelijke) media en verzorgt bezinnende bijeenkomsten rond deze materie. Naast zijn functie bij de Jeugdbond is hij lid van de Werkgroep Gezin van het deputaatschap Kerk, Gezin, Jeugd, Onderwijs. Deze werkgroep heeft onder andere als aandachtsgebied ‘nieuwe media’.

Dr. C.A. Rietveld

Niels Rietveld (1988) maakt Niels Rietveldsinds 2018 deel uit van de Raad van Advies van Kliksafe. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen. Niels woont in Ridderkerk en werkt als universitair hoofddocent aan de economische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens is hij daar uitvoerend directeur van het Erasmus University Rotterdam Institute for Behavior and Biology. Niels is lid van de Hervormde gemeente Ridderkerk-Slikkeveer, en maakt daar ook deel uit van de kerkenraad. In zijn vrije tijd leest hij graag een boek.