Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Bestuur Kliksafe

Het dagelijks bestuur van Kliksafe wordt gevormd door de directie. Daarnaast heeft Kliksafe een Raad van Commissarissen. Zij houdt toezicht op het door de directie gevoerde beleid. Ook is er een Raad van Advies, die de directie gevraagd en ongevraagd adviseert, vooral wat betreft de strategische vraagstukken en bewustwording.

Hieronder presenteren zij zich graag.

Directie

Bert Jan Peters

Gezinnen, ouderen en jongeren bewust met internet om laten gaan en hen beschermen tegen allerhande online gevaren. Iedereen veilig online is de missie die Bert Jan Peters (Rotterdam, 1959) als algemeen directeur drijft. Daarbij staat samenwerken binnen en buiten de organisatie voorop. Door verantwoordelijkheden Bert Janlaag in de organisatie te leggen, hebben mensen plezier in hun werk en presteren ze beter. Bert Jan is opgeleid als meet- en regeltechnicus en begon zijn loopbaan in 1980 bij een ingenieursbureau in de petrochemische industrie. In 1987 volgde de overstap naar Honeywell Industrial Automation in Amsterdam. In 1999 verwisselde hij dit bedrijf voor een functie als ICT manager bij EMG, uitgever van o.a. het Reformatorisch Dagblad. Daar raakte hij al snel bij RDNet betrokken. Nadat EMG in 2003 besloot RDNet af te stoten en dit door SVM onder de nieuwe naam Kliksafe werd voortgezet, nam Peters hiervan de leiding op zich. Bert Jan Peters is getrouwd met Jantine. Zij hebben 4 kinderen gekregen en inmiddels 7 kleinkinderen. Naast een aantal bestuursfuncties neemt Bert Jan in zijn vrije tijd deel aan lange afstandswandelingen en is graag in de vrije natuur te vinden.

Raad van Commissarissen

P. Boudewijn

Peter Boudewijn is per 1 januari 2014 lid en voorzitter van de RvC. Hij is voorzitter van de Raad van Bestuur van RST Zorgverleners. Daarvoor heeft hij in diverse sales, account en operationeel management rollen gewerkt bij onder meer Accenture, IBM, Imtech en Stork. Daarnaast is hij raadslid in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor de SGP-ChristenUnie en tevens namens deze fractie lid van het regionale bestuur in de Drechtsteden. Peter is getrouwd met Cora en samen hebben zij 8 kinderen. Naast de tijd die hij graag doorbrengt met zijn gezin en zijn conditietraining driemaal per week, geniet hij van het ter beschikking stellen van zijn talenten voor maatschappelijke, politieke en sociale doelen.

Dr. ir. J. de Jong

Joop de Jong (1956) is sinds 2013 lid van de Raad van Commissarissen. Daarvoor was hij vanaf 2006 lid van het bestuur van SVM, de juridische eigenaar van Kliksafe. Hij is sinds 1991 directeur/eigenaar van diverse IT-bedrijven in Nederland en Roemenië. Sinds 2004 ligt de focus bij de Mprise Group, gevestigd in Veenendaal. In Veenendaal is Joop ook maatschappelijk actief als lid van het ICT Platform, toezichthouder bij de Stichting ICT Valley, en lid van de stuurgroep ICT Campus i.o. Joop is getrouwd, heeft 4 kinderen en is lid van de plaatselijke gereformeerde gemeente. Naast dat Joop zich concentreert op het internationaal uitbouwen van de Mprise Group, is hij in zijn vrije tijd een enthousiast bespeler van het orgel. Ook volgt hij met veel interesse maatschappelijke en politieke ontwikkelingen, met name in de landen waar hij ook zakelijk actief is. In de zomerperiode genieten hij en zijn vrouw van (meerdaagse) wandel- en fietstochten.

Mr. drs. C. Spek RA

Cees Spek is actief bestuurslid vanaf de oprichting van Kliksafe in 2003, en in 2011 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.
Sinds 1992 is Cees, afgestudeerd als bedrijfseconoom, registeraccountant en fiscaal jurist, actief als ondernemer in een zelfstandige accountants- en belastingadviespraktijk.
Daarvoor was hij 10 jaar lang werkzaam als rijksaccountant bij de belastingdienst. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden als accountant, belastingadviseur en ondernemer is hij bestuurslid en lid van de raad van toezicht bij verschillende onderwijsinstellingen en lid van deputaatschappen van een kerkelijke instelling.
De grootste hobby van Cees is het maken van één- of meerdaagse wandel-/trektochten in binnen- en buitenland.

Raad van Advies

Drs. G.J. van Asperen

Gert-Jan van Asperen (1966) is in 2021 toegetreden tot de Raad van Advies. Hij is gehuwd met Jolanda en de 5 kinderen die ze kregen, hebben inmiddels hun eigen weg gevonden. G.J. van AsperenHij geniet enorm van de 10 kleinkinderen. Als voorganger is hij verbonden aan de Hersteld Hervormde Gemeenten van Veen en Werkendam. Daarvoor is hij 9 jaar predikant geweest van de gemeente Monster-‘s Gravenzande. Voor zijn predikantschap werkte hij 20 jaar in de ICT bij een internationaal softwarebedrijf, waar hij verschillende technische en leidinggevende functies had. Die varieerden van customerfocus, project- en peoplemanagement tot en met escalatiemanagement bij multinationals. Tijdens zijn vele zakenreizen kwam hij in aanraking met allerlei verschillende culturen en religies, iets wat meer dan zijn belangstelling heeft. Wekelijks is hij nu in contact met jongeren (catechisatie) en gezinnen (pastoraat) en bemerkt in de omgang met hen hoe groot de invloed is van de vele ICT-mogelijkheden. Hij ziet daar ook een uitdaging in, zowel wat betreft bewustwording alsook de invloed op het geestelijk welzijn van een ieder in de samenleving.

Drs. H.J.A. Goedegebuur-Biemond

Heleen Goedegebuur (1973) is sinds 2016 lid van de Raad van Advies van Kliksafe. Zij is getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 18, 15 en 10 jaar. Ze woont in Sommelsdijk. Ze studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden en volgde de opleiding tot Specialist in onderwijs aan hoogbegaafden aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze is twintig jaar werkzaam geweest in het Voortgezet Onderwijs als docente Frans, als mentor en als coach van hoogbegaafde leerlingen. Ook verricht ze van tijd tot tijd vertaalwerk. Ze heeft veel ervaring met jongeren en hun omgang met moderne media. In haar adviserende rol bij Kliksafe zijn education en awareness speerpunten voor haar. In haar -spaarzame- vrije tijd vindt ze het fijn om te lezen, piano te spelen, een museum te bezoeken of te reizen.

H. Hoogendijk-van Dam

Henrieke Hoogendijk (1992) is sinds 2020 lid van de raad van advies en daarmee de nieuwste (en jongste) aanwinst. Ze is getrouwd met Pieter en moeder van twee jonge jongens. Henrieke studeerde af in de gezinspedagogiek en in de mediapedagogiek. Ze is als mediapedagoog werkzaam bij Driestar onderwijsadvies. Daarnaast is ze docent aan de HBO-Pedagogiekopleiding van Driestar hogeschool. Als freelance-journalist schrijft ze onder meer voor Terdege. Letters lezen, schrijven en herkauwen is niet alleen werk, maar ook hobby voor Henrieke. Verder slingeren er haakwerkjes, naaiprojecten en muziekstukken in haar huis. In de raad van advies zal Henrieke vooral adviseren met het oog op mediaopvoeding (doelgroep opvoeders) en mediavorming (doelgroep jeugdigen). Dit vanuit de wens dat school, kerk en gezin gezamenlijk blijven bouwen aan actuele, Bijbelse principes die jong en oud helpen om media doelgericht, gematigd en opbouwend te gebruiken.

H. de Jong MBA

Henry de Jong (1963) is al meer dan 25 jaar werkzaam in de ICT, hoofdzakelijk in internationale softwarebedrijven en in leidinggevende posities, variërend van partner management, commercie, customer succes tot algemeen management. Henry de JongDe opgedane ervaring probeert hij in te brengen als lid en voorzitter in de RvA. Momenteel is hij als zelfstandig adviseur werkzaam in de ICT-markt. Henry is kerkelijk lid en ambtsdrager van de Gereformeerde Gemeente in Woerden, voorzitter van de classicale evangelisatiecommissie Leidsche Rijn. Hij mag ook graag met jongeren werken door middel van catechese en andere bijeenkomsten. Samen met zijn vrouw heeft hij zes kinderen, waarvan één getrouwd. Hij woont in Kamerik, waar hij in zijn vrije tijd graag thuis zijn handen gebruikt voor allerlei activiteiten. Hij heeft een brede maatschappelijke belangstelling voor allerlei onderwerpen. Verder mag hij in zijn vrije tijd graag reizen, lezen (theologie, geschiedenis, zakelijk en fotoboeken over landen), kerken bezoeken en klassieke muziek luisteren.

Dr. C.A. Rietveld

Niels Rietveld (1988) maakt Niels Rietveldsinds 2018 deel uit van de Raad van Advies van Kliksafe. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen. Niels woont in Ridderkerk en werkt als universitair hoofddocent aan de economische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens is hij daar uitvoerend directeur van het Erasmus University Rotterdam Institute for Behavior and Biology. Niels is lid van de Hervormde gemeente Ridderkerk-Slikkeveer, en maakt daar ook deel uit van de kerkenraad. In zijn vrije tijd leest hij graag een boek.