Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Stichting Verantwoord Mediagebruik

SVM is in 2003 opgericht en heeft op 9 oktober van dat jaar RDNet overgenomen. Doel van SVM is het bevorderen van bewust en verantwoord mediagebruik in de breedste zin van het woord. Het bestuur vindt het belangrijk dat er voor gezinnen, scholen en organisaties een verantwoorde internettoegang is. SVM is een ideële stichting. Exploitatieoverschotten worden gebruikt om de producten en diensten te verbeteren en betaalbaar te houden. Sinds 1 juli 2011 zijn alle commerciële activiteiten van SVM ondergebracht in Kliksafe B.V. Dit vanwege de groei van de organisatie en de daardoor toenemende aansprakelijkheid. SVM is de enige aandeelhouder van Kliksafe B.V., waardoor de ideële doelstelling gewaarborgd blijft.

Bestuur SVM

Mr. C.J.R. van Binsbergen

Rudolf van Binsbergen is sinds 2016 lid van het bestuur van SVM. In het dagelijks leven is hij werkzaam als advocaat, voornamelijk in het vastgoed- en het contractenrecht. Verder bekleedt hij meerdere functies in besturen en toezichthoudende organen.

Rudolf is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij houdt van muziek en is zelf een tijdlang kerkorganist geweest.

In zijn spaarzame vrije momenten is hij op de orgelbank te vinden.

 

L. van der Maas

Leen van der Maas is sinds 2019 lid van het bestuur van SVM. Bijna 25 jaar is hij actief geweest in diverse functies in de ICT-branche, zowel nationaal als internationaal. Leen van der MaasDaarna is hij bijna 8 jaar werkzaam geweest bij het Deputaatschap Bijzondere Noden van de Gereformeerde Gemeenten voor hulpverlening in diaconale projecten in binnen- en buitenland. Sinds 2014 is hij wethouder namens de SGP in de gemeente Nunspeet.

Leen is getrouwd met Janny en ze hebben twee zonen mogen krijgen, waarvan de oudste (Niek) in augustus 2014 op 26-jarige leeftijd aan kanker is overleden. Naast de vele werkzaamheden mag hij graag in de natuur vertoeven en blijft hij veel interesse hebben voor alles wat met ICT te maken heeft.

Ir. G.W. Sloof

Gijs Willem Sloof is vanaf 2024 lid van het SVM-bestuur. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring met product software development. Hij gaf leiding aan Stabiplan en PeoplePower, resp. bekend van Stabicad software en voor het bijhouden van  gebouwinformatie van grote vastgoedeigenaren. Gijs Willem SloofOp dit moment geeft hij leiding aan DeltaPi Systems die software voor de bouwindustrie levert, en Talenting Software dat Roemeense software teams aanbiedt aan softwarebedrijven. Daarnaast is hij actief in investeringen in landen van met name het voormalig Oostblok, conform het concept van Business As Mission.

Gijs Willem is getrouwd met Alie Reijneveld en heeft een dochter en een zoon. Hij houdt van hen en van werken in de (moes-)tuin. Als er tijd over is, graag een boek erbij. Het gezin is lid van de Ger. Gem. in Moerkapelle.

Ooit gestart als lid van de Raad van Advies van Kliksafe, wil hij nu graag meedenken met strategische vraagstukken die met de toekomst van het bedrijf te maken hebben.

Overige gegevens

Stichting Verantwoord Mediagebruik
Galvaniweg 14
8071 SC Nunspeet

Giften zijn welkom op IBAN NL83RABO0385806361 t.n.v. Stichting Verantwoord Mediagebruik te Nunspeet.