Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

 

14 dagen bedenktijd

Hoe zit het met het herroepingsrecht bij Kliksafe?

Consument en koop op afstand
Als consument krijg je 14 dagen de tijd om je te bedenken bij koop op afstand. Op afstand betekent bijvoorbeeld dat je iets koopt per telefoon of online.

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst, dan krijg je daarvan een bevestiging per mail. Op dat moment heb je met ons een overeenkomst gesloten. In die mail staat dat je vanaf dan nog 14 dagen de tijd hebt om de bestelling te annuleren, en wordt er verwezen naar deze pagina. Deze 14 dagen bedenkperiode heet het herroepingsrecht.

Diensten en het abonnement
Wij leveren diensten en een abonnement op diensten. Als consument mag je binnen 14 dagen nadat je de overeenkomst hebt gesloten, zonder reden afzien van die overeenkomst. Dit is anders als je er ook een product bij hebt gekocht, zoals een modem. Dan gaat de periode van 14 dagen pas in op het moment dat het modem bij jou is afgeleverd. Als wij kosten maken vanwege je bestelling, dan kunnen wij die bij je in rekening brengen.

Alles op een rijtje:

  • Bij een online aankoop van (een abonnement op) diensten start de 14 dagen periode op het moment dat de overeenkomst is gesloten. Dat komt neer op de dag dat je bestelling door ons wordt bevestigd.
  • Bij een online aankoop van producten, start de 14 dagen termijn op de dag dat alle bestelde producten bij je zijn afgeleverd.
  • Je kunt niet altijd gebruik maken van de 14 dagen regel. Bijvoorbeeld als je een dienst direct maandelijks kunt opzeggen. 
  • Houd er rekening mee dat wij vanaf het moment dat je bestelt, kosten maken. Dat komt omdat wij meteen starten met het inschakelen van onze leveranciers. Die gemaakte kosten kunnen wij aan jou in rekening brengen. Het gaat dan om het opsturen van spullen of het aansturen van een monteur. De kosten voor het terugsturen van de producten dien je zelf te betalen.

Gebruik maken van je herroepingsrecht

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht, kies dan uit een van de onderstaande manieren.

Online formulier

Vul onderstaand formulier in.

Geef aan voor welk product je de bestelling wilt annuleren. Bij annuleren wordt je gehele overeenkomst beëindigd.
Mailen

Als je wilt mailen, stuur dan onderstaande gegevens naar kcc@kliksafe.nl. Gebruik daarvoor het contact mailadres dat bij ons bekend is.

– Aan Kliksafe B.V.
– Ik deel u hierbij mede dat ik mijn bestelling/overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten wil herroepen:
– Besteld op:
– Naam:
– Adres:
– Datum:

Handtekening van consument(en):
[Alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend.]

Bellen

Je kunt je bestelling ook telefonisch annuleren. Bel ons dan op 0341 274 999.