Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

 

 

Websites filteren

Filter websites volgens door jou zelf ingestelde regels. Geen porno op de telefoon van je kind? Geen goksites, geweld of drugs/alcohol? Blokkeer eenvoudig de toegang, en krijg een melding als er toch wordt geprobeerd zo’n site te bezoeken. Categorieën die je wel toelaatbaar vindt, maar die je toch in de gaten wilt houden? Zet dan alleen een melding aan als zo’n site wordt bezocht.

 

Dagelijkse limieten instellen

Stel limieten in om de schermtijd te beperken. Zo kun je bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens het eten de toegang tot het apparaat uitschakelen. Je kunt er ook voor kiezen een totaallimiet per dag in te stellen. Geef je kind bijvoorbeeld max 1 uur schermtijd door de week, en 2 uur in het weekend.

 

Apps blokkeren en applimieten instellen

Neemt een app erg veel tijd in beslag, of wil je liever dat een app helemaal niet wordt gebruikt? Je kan per app een tijdslimiet instellen. Je kunt apps ook helemaal blokkeren.

 

Dagelijkse rapportages

Je houdt natuurlijk niet de hele dag het portal in de gaten. Stel daarom in dat je dagelijks of elke week een overzicht krijgt per mail, met alle activiteiten per apparaat. Het is zelfs mogelijk om meldingen in te stellen op je eigen mobiele telefoon, van de activiteiten op de apparaten waar de Kids-app op staat.

 

Telefoonoproepen en sms meekijken

Monitoren met wie je kind uren aan de telefoon hangt. Checken of er berichtjes worden uitgewisseld worden met onbekenden, dat kan met de optie ‘Track calls and sms’. Je kunt nummers blokkeren en zo vroegtijdig ingrijpen als je bang bent dat er misbruik gemaakt wordt van de goedheid van je kind.

 

Paniekknop

Als je kind op de paniekknop drukt, wordt er direct een melding (sms of mail) gestuurd naar jou of een ander ingesteld persoon. Je krijgt dan de locatie van je kind te zien, en kunt direct in actie komen. (*Alleen voor Android.)

 

Inzichten in activiteiten

In het Family Portal vind je een overzicht met alle gegevens van de apparaten, waar de Qustodio Kids-app op staat. De tijd die is gebruikt, welke sites er zijn bezocht en zelfs welke filmpjes er op YouTube zijn bekeken. Vanuit het portal kun je eenvoudig aanpassingen doen in de instellingen. En het mooie is, je kunt het portal als app downloaden (Ouders-app) en overal via internet benaderen.

 

Lokaliseer je kind(eren)

Is je kind veilig op school aangekomen? Zijn ze op de sportvereniging, of op de muziek? Met de locatietracker weet je waar je kind is. Bewaar veelbezochte locaties en ontvang een melding als de plaats van bestemming is bereikt. Wel zo’n veilig gevoel!

Probeer 1 maand vrijblijvend