Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Het beste internetfilter

van Nederland

Welkom bij het beste filter van Nederland!

Wij zijn Kliksafe. We filteren al twintig jaar lang internet, en dat doen we vol overtuiging. Want de beste van Nederland, dat word je natuurlijk alleen als je er al je aandacht aan geeft. Wil je weten hoe ons filter werkt? Dat lees je hier.

Een filter voor thuis

We hebben twee soorten filtering. Een filter op je verbinding. Dat is het meest waterdichte filter, en kan je helemaal zelf instellen. Kijk hier welke gefilterde verbinding we op jouw adres kunnen leveren.

Filter onderweg

Je bent natuurlijk niet alleen thuis online. Daarom hebben we ook een filter gemaakt voor onderweg: Qustodio. Het staat op je apparaat zelf, en werkt op wifi, maar ook op 4G. Superhandig dus! Hier lees je alles over ons mobiele filter. 

Misschien wil je ons eerst wel beter leren kennen. Dat kan door onze blogs te lezen, waar je van alles te weten komt over ons team, maar ook over mediaopvoeding en online risico’s.

Een filter op school

Bij Kliksafe kun je ook terecht voor een filter bij jouw op school. Dat filter heet Kliksafe Class. Handig, want hiermee kun je niet alleen filteren, maar ook monitoren wat er op je netwerk gebeurt. 

Voor Kliksafe is het filter het allerbelangrijkst. Maar onze klant staat natuurlijk ook voorop, misschien wel op een gedeelde eerste plaats. Klantvriendelijkheid en betrouwbaar zijn, zijn kernwaarden voor ons. En gelukkig zien onze klanten dat ook zo. We zijn nummer 1 van Nederland op het gebied van klanttevredenheid. En we doen er natuurlijk alles aan om dat zo te houden!