Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

K9 is gestopt

Dit zijn onze alternatieven

 

K9 Web Protection is gestopt. Dit zijn onze alternatieven.

K9 Web Protection was een webfilter die gebruikers beschermde tegen ongewenste inhoud op het internet. In 2016 is de software, gemaakt door Blue Coat, door een andere partij overgenomen en stopgezet. Het is sindsdien niet meer verkrijgbaar. Hieronder een aantal alternatieven die wij graag aanbieden.

Kliksafe

Wil je gebruik blijven maken van een internetfilter? Dan biedt Kliksafe verschillende alternatieven aan. Met ons basisfilter bescherm je jezelf of je gezin tegen ongewenste inhoud, zoals porno, gokken geweld en phishing. Je kunt het filter van Kliksafe zelf nog verder instellen met onze verschillende categorieën, waaronder: sociale media, shopping, dating en gokken. Jij bepaalt wat je wilt zien op het internet. Lees meer over de voordelen van een internetfilter van Kliksafe.

Qustodio

Een ander K9 alternatief is de app Qustodio. Met Qustodio op je mobiele apparaten, ben je overal beschermd: thuis en onderweg. Qustodio biedt naast een filter allerlei functies voor ouderlijk toezicht. Je kunt zien waar je kind is, wat het online doet, welke apps en games het gebruikt, welke filmpjes het op YouTube kijkt. In een tijdlijn ze je alle activiteiten van je kind. Lees meer over Qustodio en hoe je het een maand gratis kunt testen.