Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

K9 is gestopt

Dit zijn onze alternatieven

 

K9 Web Protection is gestopt. Dit zijn onze alternatieven.

K9 Web Protection was een webfilter die gebruikers beschermde tegen ongewenste inhoud op het internet. In 2016 is de software, gemaakt door Blue Coat, door een andere partij overgenomen en stopgezet. Het is sindsdien niet meer verkrijgbaar. Hieronder een aantal alternatieven die wij graag aanbieden.

Kliksafe

Wil je gebruik blijven maken van een internetfilter? Dan biedt Kliksafe verschillende alternatieven aan. Met ons basisfilter bescherm je jezelf of je gezin tegen ongewenste inhoud, zoals porno, gokken geweld en phishing. Je kunt het filter van Kliksafe zelf nog verder instellen met onze verschillende categorieën, waaronder: sociale media, shopping, dating en gokken. Jij bepaalt wat je wilt zien op het internet. Lees meer over de voordelen van een internetfilter van Kliksafe.

FilterNet

Een ander K9 alternatief is de FilterNet app. Met de Filternet app op je mobiele apparaten en computers ben je overal beschermd: thuis en onderweg. Daarnaast is de app op meerdere apparaten te installeren, geen licentie key nodig. Met de slimme rapportages kun je als beheerder zien wanneer en hoe vaak het filter uitgezet is op alle apparaten. Lees meer over de Filternet app, en hoe je de app 30 dagen gratis kunt proberen.