Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Online geen wachtrijen

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat betekenen de knoppen in de webmail?

Veel van het e-mailverkeer is spam, om dat beter onder controle te krijgen zijn in de webmail verschillende knoppen toegevoegd, waarmee u ongewenste berichten kunt melden.

Het vishaakje 
Is de mail uit op uw persoonlijke gegevens, of lijkt een officiële instantie (bank, overheid) u te vragen ergens op te klikken, klik dan op het vishaakje. Deze mails zijn potentieel gevaarlijk en wij willen ze blokkeren en ook de sites die erachter zitten. Door op het haakje te klikken hebben wij de gegevens om hier actief mee aan de slag te gaan. Klik in geen geval op de links in de mail en vul zeker geen gegevens in als wachtwoord of gebruikersnaam. 

De spamknop 
Hier meldt u de ongewenste reclamemails. Deze mails zijn irritant en vervelend, maar niet schadelijk. De verzender probeert u vooral te verleiden tot online aankopen van spullen die u (waarschijnlijk) helemaal niet nodig hebt. Klik bij deze mail op het knopje met het uitroepteken. Wij proberen deze mails vervolgens te filteren en tegen te houden. Gebruik deze knop wel alleen voor echte spam. Krijgt u mails van reguliere winkels/bedrijven die u liever niet meer ontvangt, schrijf u dan uit voor hun nieuwsbrief.

De knop belangrijk 
De ene mail is belangrijker dan de andere. Om dat onderscheid te maken kunt u in de mail op de ster klikken. Daarmee markeert u de mail als belangrijk. In de inbox kunt u filteren op mails met of juist zonder deze markering. 

Terug naar beginpagina