Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Online geen wachtrijen

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat staat er op de factuur?

 1. Dit zijn je factuur- en betalingsgegevens.
 • Debiteurnummer: dit is je klantnummer bij Kliksafe.
 • Kenmerkmachtiging: dit is het unieke kenmerk van je incassomachtiging.
 • IncassantID: het unieke kenmerk van Kliksafe waarmee incasso's uitgevoerd mogen worden. Dit is eigenlijk alleen voor de bank belangrijk.

 

 1. Dit is het totaal van je abonnements- en verbruikskosten op deze factuur, met de periode erbij. Op pagina 2 en 3 zie je de specificatie.

 

 1. Hier vind je een linkje om naar MijnKliksafe te gaan. Als je erop klikt, zie je de gespreksdetails. En je ziet wanneer we het geld afschrijven en van welke rekening.

 1. Hier zie je de specificatie van je vaste maandelijkse abonnementskosten.
 2. Hier zie je (per adres, sommige klanten hebben meerdere adressen) een specificatie van de maandelijkse of eenmalige kosten. (*)
 3. Hier zie je per ordernummer of telefoonnummer een specificatie van de maandelijkse kosten. Onderaan staat een subtotaal, dit bedrag staat ook op de eerste pagina. (*)

* Is je abonnement de afgelopen tijd gewijzigd (verhuizing, aanvragen/stoppen van een belbundel/upgrade) dan zie je in de kolom onder ‘Periode’ een afwijkende tijdsduur staan. In kolom ‘Prijs/mnd’ staat het vaste maandbedrag dat bij je abonnement hoort, en in de kolom ‘Bedrag incl BTW’ het totaal van de aangepaste periode.

 1. Hier zie je de specificatie van je verbruikskosten.
 2. Dit is een samenvatting van de telefoongesprekken per categorie. Je betaalt alleen voor gesprekken die buiten je belbundel vallen. Als je korting hebt, wordt dat apart vermeld.

In MijnKliksafe kun je de gespreksdetails bekijken. Hier lees je hoe dat moet.

 1. Dit is een subtotaal van je verbruikskosten, met daaronder het totaalbedrag van de factuur. Deze bedragen komen allebei terug op de voorpagina.

Terug naar beginpagina