Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Mybee is gestopt

Dit zijn onze alternatieven

 

Mybee is gestopt. Dit zijn de alternatieven.

Mybee was een internet browser/app voor kinderen. In de app konden kinderen vanaf 2 jaar op een veilige manier kennis maken met het internet. Peuters konden spelletjes spelen, vooraf bepaalde websites bezoeken en filmpjes kijken. In december 2017 is de app, toen in handen van KPN, stopgezet. Het is sindsdien niet meer te downloaden. Wil je je kind op een veilige manier kennis laten maken met het internet? Overweeg eens een van onze alternatieven. Hieronder een aantal die wij graag aanbieden.

Kliksafe

Wil je ongewenste sites buiten de deur houden? Kies van voor een internetfilter van Kliksafe als Mybee alternatief. Met ons basisfilter bescherm je jezelf of je gezin tegen ongewenste inhoud, zoals porno, gokken, geweld en phishing. Je kunt het filter van Kliksafe zelf nog verder instellen met onze verschillende categorieën, waaronder: sociale media, shopping, dating en gokken. Jij bepaalt wat je wilt zien op het internet. Lees meer over de voordelen van een internetfilter van Kliksafe.

FilterNet

Een ander Mybee alternatief is de FilterNet app. Met de Filternet app op je mobiele apparaten, zoals Android en computers ben je overal beschermd: thuis en onderweg. Daarnaast is de app op meerdere apparaten te installeren, geen licentie key nodig. Met de slimme rapportages kun je als beheerder zien wanneer en hoe vaak het filter uitgezet is op alle apparaten. Lees meer over de Filternet app, en hoe je de app 30 dagen gratis kunt proberen.