Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

FilterNet op elk apparaat

FilterNet op elk apparaat

Iedereen z’n eigen apparaat
Internet is tegenwoordig op bijna elk apparaat beschikbaar. Stond er vroeger een computer in de kamer die iedereen gebruikte – nu heeft bijna elk gezinslid zelf een smartphone of tablet. Met internet. En daarmee is het voor een ouder best lastig geworden om te weten wat je kind doet.

FilterNet
FilterNet werkt op de computer, laptop, smartphone en tablet. FilterNet kan bijna op meerdere apparaten geïnstalleerd worden*. Dus: je kan overal gebruik maken van het ijzersterke Kliksafe filter. Het filter van Kliksafe en het filter van FilterNet zijn namelijk dezelfde! Bij FilterNet zijn de basis categorieën standaard gefilterd (porno, geweld en illegale websites). Bij Kliksafe kan je daarnaast zelf nog categorieën instellen die je liever niet ziet.

Computer
FilterNet werkt op je laptop en computer (Windows). Met de instructievideo’s of de stap-voor-stap-instructie is FilterNet eenvoudig op je computer te installeren.

Tablets en smartphones
FilterNet werkt op tablets van Android. Ook op smartphones kun je FilterNet gebruiken. Telefoons die draaien op Android van Google worden ondersteund door FilterNet. 

*Met uitzondering van Chromebooks (laptops met Chrome OS).