Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

**Persbericht**

Nunspeet, 11 januari 2024

 

Kliksafe en KPN Wholesale gaan samenwerking aan

Kliksafe gaat de samenwerking aan met KPN Wholesale, en krijgt daarmee direct toegang tot het uitgebreide KPN-netwerk. Kliksafe lift zo mee op de ambitie van KPN, om 80% van te Nederland te verglazen. Naast het recente partnership met DELTA Fiber, versterkt Kliksafe met deze samenwerking zijn aandeel in de glasvezelmarkt nog verder.

Logische keus

In een competitieve consumentenmarkt staat Kliksafe voor de uitdaging om aantrekkelijke tarieven te hanteren en verder te groeien. Kliksafe ziet KPN Wholesale als logische partner, vanwege de omvang als netwerkoperator en de strategische overwegingen die bijdragen aan een betere positie voor de toekomst. De samenwerking is ook voor KPN van belang, door de specifieke doelgroep die Kliksafe bedient.

Betrouwbaarheid

Bert Jan Peters, directeur Kliksafe: “KPN Wholesale is niet alleen de ideale partner vanwege een naadloze technologische aansluiting, maar ook de gedeelde kernwaarden zijn cruciaal voor ons. Bij Kliksafe staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel, evenals doen wat we beloven. Deze essentiële waarden vinden wij terug bij KPN Wholesale. KPN Wholesale denkt strategisch mee en biedt ondersteuning bij de technische koppelingen met de diverse systemen. Het bouwen van een nieuw netwerk en een geavanceerd filterplatform is inmiddels succesvol gerealiseerd. Dit is weer een stap in het verbeteren van onze dienstverlening. We kunnen zo meegroeien met de glasvezeluitbreiding in Nederland.”

Veilig internet van Kliksafe

Kliksafe biedt veilig internet voor gezinnen. Daarmee wordt voorkomen dat vooral kinderen worden geconfronteerd met bijvoorbeeld gewelddadige of pornografische content. Kliksafe is flink gegroeid. Daarmee is het voor Kliksafe nóg belangrijker geworden om zelfstandig te opereren in de markt en zijn glasvezelpositie verder te verstevigen.