Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

**Persbericht**

Nunspeet, 2 november 2023

Kliksafe versterkt glasvezelpositie door partnership met DELTA Fiber

Internetaanbieder Kliksafe gaat klanten rechtstreeks bedienen met snel glasvezelinternet via het netwerk van DELTA Fiber. Kliksafe koopt glasvezel niet langer in met tussenkomst van een derde partij. Met dit partnership verstevigt Kliksafe zijn positie op de glasvezelmarkt.

Betere service voor de consument

Directeur Bert Jan Peters van Kliksafe: “We zijn erg blij met dit partnership omdat het onze positie op de glasvezelmarkt versterkt en we onze klanten beter kunnen bedienen. We kunnen ze beter en sneller helpen, doordat we direct inzicht hebben in het netwerk waarover we onze diensten leveren. Onze mensen staan dag en nacht in direct contact met de netwerk operators van DELTA. We kunnen onze klanten daardoor nog beter van dienst zijn.”

Open netwerkstrategie

Albert Vergeer, COO van DELTA Fiber: ”Kliksafe heeft veel klanten in de gebieden waar ons netwerk ligt, dus dit is een win-win voor iedereen. Met dit partnership bevestigen we ook opnieuw onze open netwerkstrategie. Wanneer meerdere partijen over een netwerk hun diensten aanbieden, is de aanleg van dubbele glasvezelnetwerken niet nodig voor een gezonde marktwerking.”

Veilig internet van Kliksafe

Kliksafe biedt veilig internet voor gezinnen. Daarmee wordt voorkomen dat vooral kinderen worden geconfronteerd met bijvoorbeeld gewelddadige of pornografische content. Kliksafe is flink gegroeid. Daarmee is het voor Kliksafe nóg belangrijker geworden om zelfstandig te opereren in de markt en zijn glasvezelpositie verder te verstevigen.

Snelste glasvezelnetwerk van DELTA Fiber

DELTA Fiber heeft het snelste glasvezelnetwerk van Nederland en bereikt inmiddels meer dan 1,5 miljoen adressen door het hele land met internetsnelheden tot 5Gbps.