Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Qustodio in het Nederlands

Qustodio: dé app voor ouderlijk toezicht. En bij Kliksafe krijg je Qustodio in het Nederlands. Dat wil zeggen, de app is Engels – en de ondersteuning is Nederlands. Dus wij weten alles van de app en kunnen al jouw vragen in het Nederlands beantwoorden.

Wat is Qustodio?

Qustodio van Kliksafe is een app voor ouderlijk toezicht (parental control) en filtering. Het helpt jou -als opvoeder- om je kinderen veilig online te houden, en een oogje te houden op hun digitale welzijn. Zo kun je op een tijdlijn alle online-activiteiten van je kind bekijken. Zie Qustodio als een hulpmiddel om het gesprek met je kind aan te gaan; bespreek wat ze doen online, wat ze zien, wat ze moeilijk vinden, wat ze zelf graag zouden willen etc.

Lees meer: Wat is Qustodio?

Wat kun je met Qustodio?

Met Qustodio kan je het telefoon- en internetgebruik van je kind(eren) beheren. Blokkeer bijvoorbeeld sites voor ze -die je ze liever nog niet laat zien-, stel samen schermtijd in per dag, of bedtijd. Je kunt ze toegang geven (of juist niet) tot games, tot YouTube etc. Als je het prettig vindt, kun je ook de locatie instellen waar je kind is.

Qustodio van Kliksafe dus!

Schaf je Qustodio aan bij Kliksafe, dan krijg je Nederlandse ondersteuning. Voor al je vragen bij de installatie, en later bij het gebruik bel of chat je met ons.

Bekijk alle functies van Qustodio.

Probeer nu een maand gratis

Probeer Qustodio via Kliksafe nu een maand gratis. Als de app bevalt, kun je Qustodio bestellen. Lekker makkelijk, gewoon via iDEAL aan te schaffen. 

Probeer 1 maand gratis