Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Sales engineer

Wij zijn Kliksafe. We werken al vijftien jaar aan veilig internet voor iedereen. Die missie geven we onder andere handen en voeten door een gefilterde verbinding te leveren aan particulieren. Daarnaast leveren wij filtering aan scholen, bedrijven en zorginstellingen. Wist je dat er in Nederland dagelijks zo’n 100.000 leerlingen gebruik maken van onze techniek? Dat wordt allemaal geregeld door ons zakelijke team. Voor die zakelijke tak zoeken we een sales engineer. 

Wil jij ons verhaal vertellen en kun je techniek vertalen naar de klant?
Dan ben je voor ons!

Ons zakelijke team bestaat uit vier mensen: Gerrit, Marcel, Remco en Jan. Technische mensen, die ervoor zorgen dat het product geïnstalleerd wordt, en dat alles werkt. De teamleider (Gerrit) stuurt het team aan en kijkt naar de (door)ontwikkeling van de producten en diensten. Ook service voor de onderwijs en zakelijke klanten vindt plaats binnen dit team. Onze zakelijke producten bestaan naast het technische deel (webfilter, firewall, rapportage, monitoring) ook uit het delen van kennis en het vergroten van bewustwording over online risico’s.

Wat je gaat doen

De sales engineer is de brug tussen de klant en de technische afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het verkopen van onze producten en het adviseren daarvan. Samen met Gerrit stel je een plan op waarin je de strategie uitwerkt, en verwachte omzet en targets formuleert. Je maakt onze bestaande en potentiële klanten enthousiast en vertaalt wensen van de klant naar concrete producten en diensten. Daarnaast ben je bekend met alle kanten van het salestraject en ben je een kei in het onderhouden van contacten. Het is fijn als je de markt waarin we opereren, kent (met name het onderwijs) en kansen herkent. Om onze producten te verkopen, moet je ze goed kennen. Daarvoor is technische interesse belangrijk. We leiden je natuurlijk hierin op.
Je verdere taken zijn:
– Acquisitie
– Relaties onderhouden
– Opstellen en uitvoeren salesplan
– Wensen van bestaande en nieuwe klanten signaleren
– Invoeren en bijhouden CRM-systeem
– Overdracht nieuwe klanten naar implementatie- en supportteam
 

Wat je in huis hebt

– HBO werk- en denkniveau
– Affiniteit met ICT en techniek
– Affiniteit met de missie van Kliksafe
– Sterke commerciële drive
– Overtuigingskracht en doorzettingsvermogen
– Goede communicatieve en contactuele eigenschappen
– Kunnen omgaan met werkdruk en uitdagende doelen
– Resultaatgedreven en klantgericht
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Solliciteer!

De werving en selectie voor deze vacature wordt gedaan door Ton den Hertog van Aatop ICT. Voor meer informatie en vragen, of bij interesse, kun je contact met hem opnemen via t.denhertog@aatop.nl of 0318 796 123

PS Wil je vast weten hoe het er uitziet bij ons? Lees onze blog Zwarte pakken of luchtig sfeertje of bekijk ons team.