Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Bestuur Kliksafe

Het dagelijks bestuur van Kliksafe wordt gevormd door de directie. Daarnaast heeft Kliksafe een Raad van Commissarissen. Zij houdt toezicht op het door de directie gevoerde beleid. Verder denken ze mee over strategische vraagstukken en bewustwording.

Hieronder presenteren zij zich graag.

Directie

Bert Jan Peters

Gezinnen, ouderen en jongeren bewust met internet om laten gaan en hen beschermen tegen allerhande online gevaren. Iedereen veilig online is de missie die Bert Jan Peters (Rotterdam, 1959) als algemeen directeur drijft. Daarbij staat samenwerken binnen en buiten de organisatie voorop. Door verantwoordelijkheden Bert Janlaag in de organisatie te leggen, hebben mensen plezier in hun werk en presteren ze beter. Bert Jan is opgeleid als meet- en regeltechnicus en begon zijn loopbaan in 1980 bij een ingenieursbureau in de petrochemische industrie. In 1987 volgde de overstap naar Honeywell Industrial Automation in Amsterdam. In 1999 verwisselde hij dit bedrijf voor een functie als ICT manager bij EMG, uitgever van o.a. het Reformatorisch Dagblad. Daar raakte hij al snel bij RDNet betrokken. Nadat EMG in 2003 besloot RDNet af te stoten en dit door SVM onder de nieuwe naam Kliksafe werd voortgezet, nam Peters hiervan de leiding op zich. Bert Jan Peters is getrouwd met Jantine. Zij hebben 4 kinderen gekregen en inmiddels 8 kleinkinderen. Naast een aantal bestuursfuncties neemt Bert Jan in zijn vrije tijd deel aan lange afstandswandelingen en is graag in de vrije natuur te vinden.

Raad van Commissarissen

P. Boudewijn

Peter Boudewijn is per 1 januari 2014 lid en voorzitter van de RvC. Hij is voorzitter van de Raad van Bestuur van RST Zorgverleners. Daarvoor heeft hij in diverse sales, account en operationeel management rollen gewerkt bij onder meer Accenture, IBM, Imtech en Stork. Daarnaast is hij raadslid in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor de SGP-ChristenUnie en tevens namens deze fractie lid van het regionale bestuur in de Drechtsteden. Peter is getrouwd met Cora en samen hebben zij 8 kinderen. Naast de tijd die hij graag doorbrengt met zijn gezin en zijn conditietraining driemaal per week, geniet hij van het ter beschikking stellen van zijn talenten voor maatschappelijke, politieke en sociale doelen.

Dr. ir. J. de Jong

Joop de Jong (1956) is sinds 2013 lid van de Raad van Commissarissen. Daarvoor was hij vanaf 2006 lid van het bestuur van SVM, de juridische eigenaar van Kliksafe. Hij is sinds 1991 directeur/eigenaar van diverse IT-bedrijven in Nederland en Roemenië. Sinds 2004 ligt de focus bij de Mprise Group, gevestigd in Veenendaal. In Veenendaal is Joop ook maatschappelijk actief als lid van het ICT Platform, toezichthouder bij de Stichting ICT Valley, en lid van de stuurgroep ICT Campus i.o. Joop is getrouwd, heeft 4 kinderen en is lid van de plaatselijke gereformeerde gemeente. Naast dat Joop zich concentreert op het internationaal uitbouwen van de Mprise Group, is hij in zijn vrije tijd een enthousiast bespeler van het orgel. Ook volgt hij met veel interesse maatschappelijke en politieke ontwikkelingen, met name in de landen waar hij ook zakelijk actief is. In de zomerperiode genieten hij en zijn vrouw van (meerdaagse) wandel- en fietstochten.

H. de Jong MBA

Henry de Jong (1963) is al meer dan 25 jaar werkzaam in de ICT, hoofdzakelijk in internationale softwarebedrijven en in leidinggevende posities, variërend van partner management, commercie, customer succes tot algemeen management. Henry de JongDe opgedane ervaring probeert hij in te brengen als lid en voorzitter in de RvA. Momenteel is hij als zelfstandig adviseur werkzaam in de ICT-markt. Henry is kerkelijk lid en ambtsdrager van de Gereformeerde Gemeente in Woerden, voorzitter van de classicale evangelisatiecommissie Leidsche Rijn. Hij mag ook graag met jongeren werken door middel van catechese en andere bijeenkomsten. Samen met zijn vrouw heeft hij zes kinderen, waarvan één getrouwd. Hij woont in Kamerik, waar hij in zijn vrije tijd graag thuis zijn handen gebruikt voor allerlei activiteiten. Hij heeft een brede maatschappelijke belangstelling voor allerlei onderwerpen. Verder mag hij in zijn vrije tijd graag reizen, lezen (theologie, geschiedenis, zakelijk en fotoboeken over landen), kerken bezoeken en klassieke muziek luisteren.