Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

De FRITZ!Apps: Handige apps voor je modem

#Getest door ons #Techniek

Geplaatst op 31 oktober 2019

Als je bij Kliksafe een modem huurt, maak je gebruik van een FRITZ!Box. Wist je dat AVM, producent van dit modem ook een paar heel interessante apps heeft ontwikkeld?

MyFRITZ!App

Flexibel onderweg

De MyFRITZ!App bijvoorbeeld: superhandig voor onderweg. Je kan dan altijd de oproepenlijst bekijken en spraakberichten van je FRITZ!Box openen. Ook kan je onderweg de USB-opslagmedia bereiken die aan je FRITZ!Box zijn verbonden. En daarnaast is het mogelijk om met deze app op afstand Smart Home-apparaten te bedienen. Dit zijn bijvoorbeeld de FRITZ!DECT 200 en FRITZ!Powerline 546E. Zo ben je dus heel flexibel, ook onderweg - maar wel altijd veilig.

Kijk voor meer info op https://nl.avm.de/producten/fritzapps/myfritzapp/.

FRITZ!App Fon

Bellen met je smartphone en tablet over de vaste lijn

Soms is het handiger om niet met de vaste telefoon te bellen. Dan wil je gewoon je tablet of mobiel gebruiken. Dat kan met deze FRITZ!App Fon. Wat je dan doet, is je smartphone of tablet via WiFi verbinden aan je FRITZ!Box. En dan kun je hem gebruiken als vaste telefoon. Handig: zo bel je thuis makkelijk met je smartphone over de vaste lijn of internet. En gebruik je mooi die voordelige tarieven van je vaste telefonie.

Kijk voor meer info op https://nl.avm.de/producten/fritzapps/fritzapp-fon/.

FRITZ!App WLAN

Altijd toegang tot je draadloze netwerk

Als je de FRITZ!App WLAN gebruikt, kun je steeds je WiFi bekijken. Je kan bijvoorbeeld heel makkelijk de verbindingssnelheid van je tablet of smartphone meten, op verschillende plaatsen in het draadloze netwerk. Ook krijg je van de FRITZ!App WLAN allerlei details te zien over alle FRITZ!-apparaten in je thuisnetwerk. Of over je bestaande WiFi-verbinding.

Kijk voor meer info op https://nl.avm.de/producten/fritzapps/fritzapp-wlan/.

Tip

Deze apps worden niet door Kliksafe ondersteund, maar werken wel perfect met onze FRITZ!Boxen. We kunnen ze dus zeker aanbevelen.

Wil je meer weten, of heb je er vragen over – dan kun je het beste contact opnemen met AVM 

Bron: https://nl.avm.de/producten/fritzapps/

 

Over de auteur:

Arnold is trotse vader van vier kinderen. Hij houdt van fotograferen en werkt bij Kliksafe op twee afdelingen (niet tegelijk 😉): het klantcontactcentrum en de afdeling techniek. En dat klopt precies met wat hij het liefste doet: mensen helpen met ict-problemen. Bedenkt graag nieuwe manieren om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te helpen.

Wij zijn Kliksafe

Wat we het allerbelangrijkst vinden: online veiligheid voor jou en je gezin. Daarom geven we tips over zo ongeveer alles wat met internet te maken heeft. Ook leveren we verschillende filterproducten. Zodat je zelf kan bepalen wat je wel en niet ziet. Ook veilig online zijn? Ontdek de voordelen.

Reageren?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Voor onze blog hanteren we deze huisregels.

Ontvang gratis tips en blogs

Elke 6 weken tips over online risico’s, mediaopvoeding en games.

Deel dit bericht op: