Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Kliksafe op de Familiedagen

#Nieuws

Geplaatst op 28 september 2023

Op 17, 18 & 19 oktober zijn er weer de Familiedagen in Gorinchem. Kliksafe staat er ook met een stand. Dit jaar presenteren we ons nieuwe product: Qustodio. Wat is Qustodio en wat zijn de Familiedagen? Je leest het in deze blog.

Wat zijn de Familiedagen?

Familiedagen zegt zelf: Familiedagen is dé ontmoetingsplek waar het hele gezin zich kan vermaken in een verantwoorde omgeving. Laat je in de herfstvakantie verrassen door een divers programma en geniet met je kinderen van een gezellig en verantwoord dagje uit.

Staat Kliksafe op de Familiedagen?

Ja, we zijn zeker van de partij! We hebben zelfs leuk nieuws: op de Familiedagen introduceren we ons nieuwe product: Qustodio.

Wat is Qustodio?

Qustodio is dé app voor ouderlijk toezicht. Met Qustodio kun je bijvoorbeeld schermtijd instellen (tijdens het eten en slapen), apps en games beheren, en locaties zien. In een tijdlijn zie je alles wat je kind op zijn mobiel doet. Als je Qustodio bij Kliksafe afneemt, krijg je Nederlandse support op al je vragen.  

Wat kun je met Qustodio

• Monitor games en apps
• Plan schermvrije tijd en stel dagelijkse limieten in
• Tijdlijn: zie wat je kind wanneer doet
• Bewaak oproepen en berichten
• Blokkeer ongepaste websites
• Monitor YouTube-activiteiten
• Houd de locatie van je kind in de gaten en ontvang waarschuwingen
• Schakel de paniekknop in
• Houd toezicht op activiteiten op meerdere apparaten en besturingssystemen
• Krijg telefonische ondersteuning en hulp op afstand via Kliksafe

Wat kun je in de stand van Kliksafe doen?

In onze stand kun je terecht voor:

  • We vertellen je alles over onze nieuwe app. Je kan Qustodio testen, samen met je kind. Je kunt terecht met al je vragen, of je kan gelijk een gratis proefabonnement afsluiten.
  • Natuurlijk kun je ook al je vragen over Kliksafe, of over je internetverbinding van Kliksafe in onze stand stellen. Je kunt een abonnement regelen of wijzigen. Er zijn elke dag supportmedewerkers; we helpen graag bij al je technische vragen.
  • Heb je tips voor ons, of wil je gewoon een praatje komen maken: we zien naar je uit!

Wat zeggen onze collega’s over de Familiedagen?

Jan: “De Familiedagen? Zo’n ons-kent-ons gevoel, met veel bekenden. Ik vind het heel interessant om daar van klanten te horen wat hun behoefte is, en hoe wij ze kunnen helpen.”
Margreet: “Gezellige drukte, ongedwongen en prettige sfeer. Het mooie van de Familiedagen is klanten live spreken, in plaats van alleen aan de telefoon.”
Bert Jan: “Voor mij zijn de Familiedagen een unieke ontmoetingsplek om in contact te komen met onze doelgroep, en gesprekken te voeren over wat je drijft. Kliksafe is er voor het online welzijn van kinderen. Daar wil je met ouders het gesprek over voeren.”
Arnold: “Het live-contact met klanten is het mooiste van een beurs. Een gesprek voeren, direct problemen verhelpen of vragen beantwoorden. Ik heb inmiddels al vaker op de Familiedagen gestaan en herken sommige klanten nu ook.”
PS Hier zie je wie wie is.

Wat is er te doen op de Familiedagen?

Voor elk wat wils. Er is een Food- en Familyplein, waar je workshops kunt volgen, demonstraties ziet, proeverijen kunt doen en nog veel meer. Ontspan bij het horen van muzikale klanken op het hoofdpodium en geniet van koorzang, sopranen en allerhande muziek. Wonen en leven: ben je op zoek naar de nieuwste woonaccessoires en de laatste trends rondom duurzame producten? Dat zie je hier. Of krijg advies over je verzekering en hypotheek. Natuurlijk valt er heel wat te shoppen. Er is een ruim aanbod aan interessante winkels en bedrijven, in onder andere mode, wonen, ondernemerschap, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek.

Graag tot ziens op 17, 18 of 19 oktober in onze Kliksafe-stand op de Familiedagen. Koop hier je tickets.

Over de auteur:

Hanneke is medewerker marketing & communicatie. Ze werkt al vanaf 2004 bij Kliksafe. Hanneke houdt van lezen en zingen. Ze schrijft graag, en kan eindeloos bellen met zussen. Als ze de eerste zonnestralen voelt of een vlinder ziet, is ze dolblij. Ze is graag thuis en bakt daar de lekkerste dingen.

Wij zijn Kliksafe

Wat we het allerbelangrijkst vinden: online veiligheid voor jou en je gezin. Daarom geven we tips over zo ongeveer alles wat met internet te maken heeft. Ook leveren we verschillende filterproducten. Zodat je zelf kan bepalen wat je wel en niet ziet. Ook veilig online zijn? Ontdek de voordelen.

Reageren?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Voor onze blog hanteren we deze huisregels.

Ontvang gratis tips en blogs

Elke 6 weken tips over online risico’s, mediaopvoeding en games.