Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Persberichten

11-01-2024 Kliksafe en KPN Wholesale gaan samenwerking aan

Kliksafe gaat de samenwerking aan met KPN Wholesale, en krijgt daarmee direct toegang tot het uitgebreide KPN-netwerk. Kliksafe lift zo mee op de ambitie van KPN, om 80% van te Nederland te verglazen. Naast het recente partnership met DELTA Fiber, versterkt Kliksafe met deze samenwerking zijn aandeel in de glasvezelmarkt nog verder. Lees het persbericht

02-11-2023 Kliksafe versterkt glasvezelpositie door partnership met DELTA Fiber

Internetaanbieder Kliksafe gaat klanten rechtstreeks bedienen met snel glasvezelinternet via het netwerk van DELTA Fiber. Kliksafe koopt glasvezel niet langer in met tussenkomst van een derde partij. Met dit partnership verstevigt Kliksafe zijn positie op de glasvezelmarkt. Lees het persbericht

17-10-2023 Kliksafe biedt Qustodio aan

Vanaf 17 oktober biedt Kliksafe ouderlijk toezicht app Qustodio aan. Nu beschikbaar voor iedereen. Lees het persbericht.

27-07-2022 Eerste glasvezelklant Kliksafe online in Hoeksche Waard

We zijn blij dat we onze eerste glasvezelklant op het netwerk van E-Fiber in Hoeksche Waard hebben aangesloten. Familie Verblaauw is de gelukkige. Bert Jan Peters: “De rest van Hoeksche Waard volgt, en daarna heel Nederland.” Lees het hele bericht.

20-01-2020 Kliksafe staat op nummer 1

Hoera! Waren we tijdenlang nummer 2 van Nederland qua klanttevredenheid, sinds deze week staan we op nummer 1. Dit wordt elk kwartaal onderzocht door Telecompaper, een onafhankelijke partij. We zijn er reuzeblij mee natuurlijk! Kliksafe wordt vooral gewaardeerd om de betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en ons internetfilter. Lees hier het bericht op Telecompaper.nl.

05-11-2018 Kliksafe neemt NetProtector over

Kliksafe is al vijftien jaar leverancier van gefilterde internetverbindingen. Zij levert ook een mobiel filter. Voor dat mobiele filter maakt ze gebruik van de technologie van NetProtector, ontwikkeld door Vanenburg Software. Per 1 oktober 2018 heeft Kliksafe NetProtector overgenomen. Hier lees je het artikel.

01-06-2018 Kliksafe neemt FilterNet over

Vandaag is het contract getekend: Kliksafe neemt de FilterNet-activiteiten over. De EO heeft besloten FilterNet aan Kliksafe over te doen, om zich zo meer te kunnen richten op haar kernactiviteiten als omroep. Kliksafe, als  grootste filteraar van Nederland, is blij met de aankoop. De huidige 12.000 FilterNet-klanten zullen per 1 januari 2019 overgaan naar Kliksafe. Lees hier het hele persbericht. 

15-03-2018 Kliksafe maakt een feest van klanttevredenheid

Marcel van Loon interviewde ons naar aanleiding van de nieuwe nummer 2 positie.
Lees het interview hier.

07-02-2018 Kliksafe nummer 2 van Nederland

Wij vieren feest: we zijn officieel nummer 2 van Nederland op het gebied van klanttevredenheid. Telecompaper deed het onderzoek, je vindt het hier: Onderzoek Telecompaper.

Zelf aan de slag?

Op de onderstaande pagina vind je al onze beeldmerken en downloads voor de pers. 

Beeldmateriaal