Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

** Persbericht **

Nunspeet, 17 oktober 2023

Kliksafe komt met Qustodio – dé app voor ouderlijk toezicht

Kliksafe biedt vanaf heden Qustodio aan. Qustodio is een app voor ouderlijk toezicht. Wie de app bij Kliksafe aanschaft, profiteert van veel voordelen. Zo krijg je Nederlandstalige ondersteuning, kun je de app een maand gratis testen, en betaal je simpel via iDEAL.

Wat is Qustodio
Met Qustodio zie je in een tijdlijn alles wat je kind online doet. Je kunt schermtijd instellen, zoals geen scherm tijdens het eten en slapen. Ook kun je apps en games beheren, zien wat je kind op YouTube bekijkt, en locaties bekijken. Qustodio is een handig hulpmiddel voor ouders en opvoeders.

Worsteling ouders om schermtijd
Directeur Bert Jan Peters: “We krijgen al lange tijd vragen over ouderlijk toezicht, vanuit ouders en ook vanuit scholen. Ouders worstelen enorm met schermtijd en met de digitale opvoeding. Er is grote behoefte aan een tool die daarbij helpt. Qustodio is de app die ouders zoeken. Wij zijn blij met de samenwerking met Qustodio. Het past heel goed bij de missie van Kliksafe: veilig internet voor iedereen. Wat het uniek maakt, is dat klanten bij Kliksafe Nederlandstalige ondersteuning krijgen. Ook hoeft men geen creditcard te hebben, maar kun je met iDEAL betalen.”

Qustodio voor iedereen
Qustodio was sinds 5 september al te gebruiken voor Kliksafe-klanten. Nu -vanaf 17 oktober- is het te verkrijgen voor iedereen, ongeacht de internetprovider. Op de Familiedagen in Gorinchem op 17, 18 en 19 oktober wordt Qustodio gelanceerd.

Over Kliksafe
Kliksafe uit Nunspeet is een internetprovider, gespecialiseerd in gefilterd internet. Kliksafe biedt gefilterd internet aan, schrijft blogs en geeft tips over veilig internet en mediaopvoeding.