Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Kliksafe-partners

Kliksafe werkt samen met diverse ICT-partijen die de Kliksafe-oplossingen verkopen en of beheren. Bedrijven die een leverancier willen voor zowel hun ICT als de Kliksafe-oplossing, kunnen hierdoor terecht bij een van de Kliksafe-partners. Het voordeel is dat de eindklant zo één aanspreekpunt heeft voor alle ICT-zaken. Makkelijk, snel en overzichtelijk. Kliksafe-partners zijn gerenommeerde ICT-bedrijven met gecertificeerde kennis van Kliksafe Company. Kijk hieronder voor een partner in uw regio.

IC Automatisering
IC-Automatisering levert organisaties een totaalconcept voor ICT. “Wij verzorgen de complete implementatie en het volledige beheer van de ICT-inrichting en leveren daarvoor de benodigde hardware, software en diensten. Daardoor kan het bedrijf zich richten op haar primaire taak: het leveren van kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Met Kliksafe Company verzorgen wij een veilige internetomgeving, zodat uw medewerkers kunnen werken met internet zonder in aanraking te komen met de risico’s ervan.” Klik hier voor meer informatie over IC-Automatisering.

Boone ITICT-partner Boone
Hier staan wij voor: niet praten, maar doen! U zoekt een partner waar u op kunt bouwen. Bel dan Gerrit Boone. Klik hier voor meer informatie over Boone IT.

ICTzaak
Wij van de ICTzaak staan voor persoonlijke kracht en kwaliteit; bijdragen aan het succes van onze klanten in het MKB, het onderwijs en de zorg. Niet voor de grootste organisaties, maar wel in dienst van grootse ambities. Voor ondernemende directies met goede ideeën, eigenzinnige visies of zelfs idealistische dromen. Ons werk gaat dan ook niet zo zeer over ICT, maar over continuïteit en perspectief. Over het scheppen van voorwaarden die u helpen te zijn waarvoor u wilt staan. Wat u ook onderneemt.
Klik hier voor meer informatie over ICTzaak.

Anbecom ICT
Anbecom LogoAnbecom ICT is gespecialiseerd in het realiseren en beheren van ICT oplossingen voor bedrijven en (zorg)organisaties. Het optimaal inzetten van standaard technologie voor een productieve, veilige en betaalbare ICT omgeving is waar we onze klanten dagelijks mee verder helpen. Klik hier voor meer informatie over Anbecom.

Bunt ICT
Bunt ICT (1995) is de ICT-partner in de Betuwe en omgeving voor onderwijs en bedrijven met de solide reputatie. Wij bieden u uw complete ICT infrastructuur met een efficiënte totaaloplossing van advies tot hardware en beheer. Inzichtelijk en voor beheersbare kosten. Bunt ICT onderscheidt zich door een snelle no-nonsense aanpak. Voor organisaties en scholen heeft Bunt ICT een concept ontwikkeld dat zich al vele jaren heeft bewezen als een krachtige, flexibele en betrouwbare oplossing. Klik hier voor meer informatie over Bunt ICT.

wideMWideM
Oplossingen voor de lange termijn met de klant centraal. Dat is WideM. Met onze brede ICT-kennis en ervaring begeleiden we klanten met hun ICT-trajecten. Korte lijnen, krachtige aanpak en no-nonsense mentaliteit maken dat we klanten ontzorgen en staan voor een stabiele ICT-omgeving die voldoet aan de wensen van de organisatie. Door onze brede expertise realiseren wij voor bedrijven, scholen en zorginstellingen altijd een passende oplossing. Wilt u weten wat WideM voor u kan betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Systra ICT
Wij zijn Systra ICT. Partner bij vooruitgang. systraVan IT tot communicatie en beveiliging, we laten technologie meegroeien met de business. Een veilige keuze, want zo ben je goed beschermd én kun je processen blijven verbeteren. Daarmee vormt technologie de motor van jouw bedrijf. En ben je up-to-date. Altijd. Wilt u weten wat Systra ICT voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Partner worden?

Bent u ICT-leverancier en hebt u interesse in het Kliksafe-partnerschap? Vraag dan ons partnerprogramma aan om te weten wat het Kliksafe-partnerschap voor u kan betekenen.

Partnerprogramma