Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Kliksafe en MVO

Kliksafe en MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) gaan hand in hand. Een bekend gezegde is: de jeugd heeft de toekomst. Dat vinden wij ook. Daarom steunt Kliksafe onder andere projecten voor het onderwijs, zodat leerlingen veilig gebruik kunnen maken van internet. Niet alleen door onze producten, maar ook door bijvoorbeeld sponsoring. Kliksafe wil MVO graag vormgeven door onderstaande projecten.

Woord en Daad

In veel ontwikkelingslanden liggen de vraagstukken op een heel ander niveau. Daar is de eerste prioriteit vooral de beschikbaarheid van goed onderwijs. Wij willen hier graag een steentje aan bijdragen. Daarom steunen wij het project AMG Skilled Hands Technological College (ASHTEC) van Woord en Daad, een college dat gevestigd is in de omgeving van Manilla, Filippijnen. De slogan van ASHTEC luidt: Technical education toward better opportunities in life. Een slogan die wij van harte onderschrijven. Ga naar woordendaad.nl voor meer informatie over dit project. Hier kunt u ook een donatie doen, en jongeren de kans geven te ontsnappen uit de armoede.

Ontmoeting

In 2016 was Kliksafe hoofdsponsor van de Experiencenight van stichting Ontmoeting. Jongeren brachten een nacht in de gevangenis door om te ervaren hoe het is om vast te zitten. Ze spraken met ex-gedetineerden, en hadden hetzelfde dagritme als echte gevangenen. Zoals Ontmoeting schrijft: “Barse bewakers, beklemmende cellen, een schreeuwende gedetineerde en een biddende ex-gevangene. Zestig jongeren lieten zich vrijdag en zaterdag vrijwillig opsluiten in een oud cellencomplex in Utrecht. Ze haalden daarmee 6380 euro voor onze locatie in Epe.” Lees hier het verslag van deze indrukwekkende ervaring.