Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Onderwijspartners

Scholen werken soms samen met ICT-partijen die nog geen Kliksafe-partner zijn, terwijl de school wel een Kliksafe-oplossing wenst. Het is dan van belang dat de gekozen Kliksafe-oplossing past binnen de ICT-architectuur van de school. Kliksafe werkt in dit geval dan nauw samen met de ICT-leverancier van de school om gezamenlijk tot het gewenste eindresultaat te komen en de school op technisch gebied te ontzorgen.

Voorbeelden samenwerkingspartijen:

Heutink ict        skool ict        Verus        VGS

 

Samenwerking met derden

Kinderen groeien op in een digitale wereld. Daarom leren scholen hun leerlingen ICT-vaardigheden, computational thinking, informatievaardigheden en mediawijsheid; ook wel bekend als digitale geletterdheid. Kliksafe Class helpt hierbij. Daarvoor werkt Kliksafe samen met diverse partijen, zoals bijvoorbeeld Mediawijzer.netMediawijzer.net

Kliksafe is netwerkpartner van Mediawijzer.net om gezamenlijk expertise te delen op het gebied van mediawijsheid. Mediawijzer.net en de aangesloten netwerkpartners verzorgen publiekscampagnes, verrichten onderzoek, bieden educatieve diensten aan, geven publicaties uit, organiseren workshops en bijeenkomsten, delen en verspreiden kennis, agenderen belangrijke onderwerpen rondom mediawijsheid en stimuleren innovatie. Alle activiteiten worden voor en door het netwerk uitgevoerd. Mediawijzer.net vervult daarbij de rol van verbinder, wegwijzer en gangmaker richting publiek en netwerk.

Ook verzorgt Kliksafe regelmatig lezingen en workshops tijdens het Nationaal Mediawijsheid Congres van Nationale Academie voor Media & Maatschappij. Ook deelt Kliksafe kennis en verricht onderzoek met o.a. Bureau Jeugd & Media en de Universiteit van Amsterdam.

Gelooft u ook in de kracht van samenwerken, neem dan contact met ons op om eens van gedachten te wisselen.