Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

Stichting Verantwoord Mediagebruik

SVM is in 2003 opgericht en heeft op 9 oktober van dat jaar RDNet overgenomen. Doel van SVM is het bevorderen van bewust en verantwoord mediagebruik in de breedste zin van het woord. Het bestuur vindt het belangrijk dat er voor gezinnen, scholen en organisaties een verantwoorde internettoegang is. SVM is een ideële stichting. Exploitatieoverschotten worden gebruikt om de producten en diensten te verbeteren en betaalbaar te houden. Sinds 1 juli 2011 zijn alle commerciële activiteiten van SVM ondergebracht in Kliksafe B.V. Dit vanwege de groei van de organisatie en de daardoor toenemende aansprakelijkheid. SVM is de enige aandeelhouder van Kliksafe B.V., waardoor de ideële doelstelling gewaarborgd blijft.

Bestuur SVM

Mr. C.J.R. van Binsbergen

Rudolf van Binsbergen is sinds 2016 lid van het bestuur van SVM. In het dagelijks leven is hij werkzaam als advocaat, voornamelijk in het vastgoed- en het contractenrecht. Verder bekleedt hij meerdere functies in besturen en toezichthoudende organen.

Rudolf is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij houdt van muziek en is zelf een tijdlang kerkorganist geweest. In zijn spaarzame vrije momenten is hij op de orgelbank te vinden.

Ing. A.A. Gorter

Ton Gorter was in 2003 betrokken bij de oprichting van de Stichting Verantwoord Mediagebruik, en is met een onderbreking van 2011 t/m 2014 steeds medebestuurder van de stichting geweest. In het dagelijks leven geeft hij als opleidingsmanager leiding aan Bouwkunde- en ICT-opleidingen op het Hoornbeeck College in Amersfoort.

Samen met zijn vrouw Marleen heeft hij vijf kinderen en twee kleinkinderen. Verder is hij ouderling in de Gereformeerde Gemeente van Amersfoort. In de tijd die overblijft, wordt hij regelmatig met camera-uitrusting gesignaleerd in één van de vele natuurgebieden die ons land rijk is.

L. van der Maas

Leen van der Maas is sinds 2019 lid van het bestuur van SVM. Bijna 25 jaar is hij actief geweest in diverse functies in de ICT-branche, zowel nationaal als internationaal. Leen van der MaasDaarna is hij bijna 8 jaar werkzaam geweest bij het Deputaatschap Bijzondere Noden van de Gereformeerde Gemeenten voor hulpverlening in diaconale projecten in binnen- en buitenland. Sinds 2014 is hij wethouder namens de SGP in de gemeente Nunspeet.

Leen is getrouwd met Janny en ze hebben twee zonen mogen krijgen, waarvan de oudste (Niek) in augustus 2014 op 26-jarige leeftijd aan kanker is overleden. Naast de vele werkzaamheden mag hij graag in de natuur vertoeven en blijft hij veel interesse hebben voor alles wat met ICT te maken heeft.

Overige gegevens

Stichting Verantwoord Mediagebruik
Galvaniweg 14
8071SC Nunspeet

Giften zijn welkom op IBAN NL83RABO0385806361 t.n.v. Stichting Verantwoord Mediagebruik te Nunspeet.