Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Wees welkom weken!

 
Update: deze actie loopt tot en met 29 februari 2024. Bekijk ons huidige aanbod op de actiepagina, of bel direct voor een persoonlijk aanbod.
 
Het is nú tijd om over te stappen naar veilig internet van Kliksafe! Profiteer van onze mooie aanbieding tijdens de wees welkom weken: internet nu de eerste drie maanden slechts € 35,- per maand. Dit aanbod geldt voor alle snelheden. Wij heten u in elk geval hartelijk welkom.
 

Je voordeel op een rijtje

  • Internet nu de eerste 3 maanden € 35,-
  • Gratis aansluiten t.w.v. € 25,-
  • Veilig internet voor jou en je gezin

 

Bel nu: 0341 274 999

 

Wacht niet met bestellen

Wil jij razendsnel internet voor een mooie prijs? Vind je het belangrijk voor jezelf, of voor je gezin om veilig online te zijn? Bij Kliksafe krijg je een snelle, stabiele én veilige internetverbinding. Bel ons om je deal te sluiten. Eerst persoonlijk advies? Dat kan ook, neem ook dan telefonisch contact met ons op. Wees er op tijd bij: de actie is geldig tot en met 29 februari.

 

Waarom Kliksafe

Welkom bij Kliksafe, dé provider van veilig internet. Wat wij onder veilig verstaan, is een internetverbinding met een filter. Voor jou, voor je gezin, voor iedereen. Je krijgt altijd een basisfilter dat actief beschermt tegen porno, phishing en valse webshops. Daarnaast ben je zelf de baas over het filter – je kan het instellen zoals jij dat wilt. Paar voorbeelden: je kunt YouTube blokkeren, je kan advertenties uitzetten, games dichtzetten en meer. Dat bepaal je gewoon allemaal zelf. 

Hier lees je de actievoorwaarden.

Bel snel!

Bel ons om je deal te sluiten.

0341 274 999

Wees er op tijd bij: de actie is geldig tot en met 29 februari.