Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Hoe gebruik ik mijn activatiecode?

Als u een activeringscode voor Qustodio heeft en niet zeker weet hoe u deze moet gebruiken, volgt u de onderstaande instructies:

Ik heb geen Qustodio-account
Om uw activeringscode te gebruiken, gaat u naar de aanmeldingspagina, voert u de activeringscode in en volgt u de aangegeven stap. Uw nieuwe account wordt dan geactiveerd en u kunt Qustodio downloaden en installeren op elk Windows-, Android-, Kindle-, Mac-, Chromebook- of iOS-apparaat met de door u gekozen accountgegevens.

Wat moet ik doen als ik al een account heb?
Als u al een account bij Qustodio heeft, moet u dezelfde stappen volgen: ga naar de aanmeldingspagina, voer de activeringscode in en volg de aangegeven stap. Zorg ervoor dat u het e-mailadres en het wachtwoord van uw Qustodio-account invoert. U hoeft op geen enkel apparaat iets te wijzigen als Qustodio al is geïnstalleerd en ingesteld.

Ik heb een Premium account, kan ik een activatiecode gebruiken?
Activatiecodes kunnen alleen worden gebruikt op gratis of proefaccounts: u kunt geen activatiecode gebruiken op een premium account. Als u al een Premium-abonnement heeft en een activeringscode wilt gebruiken, beeindig dan eerst het lopende abonnement en volg vervolgens bovenstaande stappen.