Let op! U gebruikt een sterk verouderde browserversie.

Deze browser heeft veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden van deze en andere websites weergeven.
Lees meer over het upgraden van uw browser .

MijnKliksafe is wel goed bereikbaar.

Pakketopties
 
 
 

Kliksafe Mobi voor 3 gebruikers

Internet filter mobiele telefoon
Veilig internet waar je ook bent
14 dagen gratis proberen
Geschikt voor Android

Veilig internet, waar je ook bent

Met Kliksafe Mobi ben je altijd en overal veilig online. Thuis, op school of op het werk, onderweg of op vakantie; het internetverkeer wordt altijd gefilterd.

Kliksafe Mobi is een app voor smartphones en tablets met het besturingssysteem Android*. De app is een gefilterde browser die de andere browsers op je telefoon of tablet vervangt. Ook kun je met Klikafe Mobi de andere apps op een telefoon of tablet eenvoudig beheren. Zo kun je bepaalde websites dichtzetten of een tijdslimiet instellen voor het gebruik van social media, e-mail, enzovoort. Ook kun je instellen welke apps wel en niet kunnen worden gedownload. In het Mobi portal stel je als beheerder alles in, zodat het werkt op de aangesloten telefoons.

Let op: andere apps worden niet gefilterd door Kliksafe Mobi. Zo wordt bijvoorbeeld de app van YouTube niet gefilterd. Dit geldt ook voor afbeeldingen die worden verzonden met sociale media als Whatsapp, Snapchat e.d..

Kliksafe biedt geen abonnementen voor mobiele telefoons aan. Wij leveren alleen de app.

Ongeacht welke internetverbinding (3G, 4G of Wifi hotspots) je gebruikt: het internetverkeer wordt altijd gefilterd.

Voor € 2,50 per maand installeer je Kliksafe Mobi op 3 mobiele apparaten.

Eerst proberen? Maak eerst een account aan en download daarna de app. Als je binnen 14 dagen opzegt, zijn er geen kosten aan verbonden.

* Mobi is niet geschikt voor andere besturingssystemen, zoals iOS van Apple.

Hoe werkt Kliksafe Mobi?

Kliksafe Mobi is een gefilterde browser die de andere browsers op je telefoon of tablet vervangt. De filtering is gedeeltelijk door jezelf in te stellen. In de gebruikersportal regel je zelf welke categorieën websites je blokkeert. Een aantal categorieën –zoals porno– is altijd geblokkeerd.

Met Kliksafe Mobi kun je eenvoudig ook andere apps beheren in de gebruikersportal. Je kunt zelf bepalen of andere apps wel of niet mogen opstarten. Met behulp van tijdsinstellingen is het ook mogelijk te bepalen welke apps wanneer actief mogen zijn. Geen WhatsApp meer na 22.00 uur? Je bepaalt het zelf.

Kliksafe Mobi is er voor iedereen. Een Kliksafe-verbinding zoals ADSL of glasvezel, is niet vereist.

Besturingssysteem

Kliksafe Mobi is geschikt voor telefoons en tablets met het besturingssysteem Android. Kliksafe Mobi is niet geschikt voor iOS, Windows en Blackberry en Archos tablets.

Kliksafe is van mening dat een app die alleen werkt als gefilterde browser, onvoldoende bescherming biedt. Veel apps werken buiten de browsers om. De apps van YouTube en Facebook bijvoorbeeld staan op een mobiel apparaat altijd open. Alleen de combinatie van app-beheer met een gefilterde browser biedt naar onze mening de beste bescherming.
Deze combinatie is vooralsnog alleen op het besturingssysteem Android te realiseren.

Weet je niet welk besturingssysteem je mobiele telefoon of tablet gebruikt? Dan adviseren wij je de handleiding van je telefoon of tablet te raadplegen.

Instructiefilmpjes

Hulp nodig? Hieronder vind je filmpjes, waarin dingen stap voor stap worden uitgelegd.

Bestellen Kliksafe Mobi
Uitleg gebruikersportal
Hoe gebruik je Kliksafe Mobi?
Licentiebundel verwijderen

Kliksafe Mobi voor 3 gebruikers

€ 2,50 / mnd.

Tips